Jaký byl Extrifit Training Day VII ?

Autor: Pavel Vacek

Když jsem se v neděli večer znaven vracel z Extrifit Training Day VII domů, žena, jak už je to jen u žen obvyklé, mě zahrnula otázkami, jaké to bylo, jak to probíhalo, kdo tam byl, byl tam někdo známý, tak povídej. Nebo ty si se mnou nechceš snad povídat?
  483195_293984714066707_1346568015_n Chci. Samozřejmě. A povídat to chci i vám. Jaký tedy byl Extrifit Training Day číslo VII?

Pokud bych chtěl být stejně stručný jako v onen nedělní večer, mohl bych toto téma uzavřít lakonickým konstatováním, že byl nejlepší ze všech našich setkání s fanoušky značky Extrifit. A byl bych pravdomluvnější než Mirek Dušín z Rychlých šípů. Je to fakt. Tohle setkání se skutečně povedlo. Přišlo zhruba kolem padesáti lidí, kteří si nenechali ujít příležitost sejít se s těmi nejvýraznějšími a také v poslední době nejúspěšnějšími kulturisty v ČR. Vždyť považte, kdo vám dá šanci se setkat na jednom místě v jeden čas hned se 4 medailisty Arnold Classic, Mistrem světa a navíc profesionálem IFBB, doplněným o medailisty MS federace NABBA, včetně úřadujícího Mr. Universe? Odpověď je prostá. Nikdo. Zpestřením oproti jiným setkáním Extrifitu s fanoušky a příznivci značky byl hned v úvodu slavností podpis a přijetí nového člena do Extrifit Teamu Dalibora Hájka. Přičemž došlo také k převlékání do trička v barvách Extrifitu, kde Dalibor odhalil své rozměry a prostorem se ozvalo jenom příznačné wauuuu. IMG_9102
Jak to probíhalo?

Dobře. Ostatně jak jinak? Jenže pokud si pamatuji ze školních lavic, dobře znamená pouze za 3. A to se zase musíme pochválit mnohem více. Takže to probíhalo výborně. V tradičním semináři jsem udělal autentický a nefalšovaný rozhovor s Daliborem, kde odhalil svoje soutěžní plány, poodkryl tajemství své stravy, přičemž všeobecné pozdvižení zaznamenal hlavně jeho výrok o jeho konzumaci 2 kil masa denně. Rozebrali jsme trénink, podmínky k závodění a tak podobně. Stranou samozřejmě nepřišli ani ostatní členové Extrifit Teamu a rozdávali svá doporučení a rady plnými hrstmi. A rozdávali jsme samozřejmě také drobné dárky od společnosti Extrifit,BCAA instant teklo dle libosti, ale mohli jste také dostat fotky jednotlivých členů týmu. 
Cvičilo se?


No jéje. A jak! Posilovna Slavoje Bednáře Fine Fitness poskytla prostor pro tréninky všech členů Extrifit Teamu. I když při takovém počtu samozřejmě poněkud stísněný. Nicméně, při semináři si jednotliví zájemci o cvičení „rozebrali“ a pospárovali jednotlivé hvězdy Extrifit Teamu a měli možnost si zacvičit přímo s nimi. No uznejte sami, kdy se vám naskytne příležitost zacvičit si ve dvojici s obrovitým Daliborem Hájkem, nebo našlapaným Vojtou Koritenským? Samozřejmě o ostatních nemluvě. Ono cvičit s ultraintezivní Katkou Kyptovou je skoro spíš za trest, než za odměnu. DSC_0940 Ne, žertuji samozřejmě, ale kluk si asi bude muset upravit kalibraci toho, co znamená tvrdý trénink. Jasně, sem tam vám jiná značka nabídne možnost tréninku s jejich hvězdou na základě nějaké výhry v soutěži, ale na to my kašlem. Jsme tady pro fandy a nabídneme jim jednou za čas tuhle jedinečnou šanci zdarma a bez zbytečných cirátů. Pokud bych měl já tuhle možnost ve věku, když mi bylo 16, tak jsem přesvědčen, že tenhle zážitek by alespoň na chvíli nahradil pubertální noční poluce.
Líbilo se nám to?

No jasně že jo! A nejenom nám. Dle ohlasů a množství fotek, které se objevily na sociálních sítích, se dá snadno usoudit, že se to líbilo především návštěvníkům Extrifit Training Day VII. A jak správně řekla Katka Kyptová, je dobře, že ti mladí si mohou z těchto setkání taky něco odnést. Svalovou horečku zcela určitě.
A my se budeme těšit na další setkání, tentokrát pod pořadovým číslem VIII.