Jaký byl Extrifit Training Day v Jihlavě?

Autor: Pavel Vacek

Vsadím se, že siluetu Porsche 911 zná i ten největší automobilový analfabet na světě. V Porsche jednoho dne vzali Brouka a následujících 60 let ho piplali a piplali, až ho vypiplali do absolutní dokonalosti. Bohužel, jak jsem zjistil, stejný přístup u psaní textu neplatí. Mám tu už po devatenácté napsat o Extrifit Training Day a místo strhujícího vypiplaného textu s fantastickou zápletkou na mě svítí prázdná obrazovka programu Word. A to už několik desítek minut.

Co tedy napsat?

Že jsme si užili parádní sobotu s fanoušky z Jihlavy? To jistě ano.

Že jsme s nimi skvěle potrénovali v Jihlavském Fitpeople? Bezesporu.

Že padlo mnoho otázek, které mohly být zcela anonymně položeny? Jasně, byla to zábava.

Že to byl ten doposud nejštědřejší Extrifit Training Day? Vždyť jsou taky Vánoce za dveřmi, no ne? A kdy jindy bychom měli obdarovat fanoušky za jejich přízeň, než právě v tomto čase.

Že jsme do puntíku splnili vše, co jsme slíbili v pozvánce na tuhle událost? O tom není sporu. Byli profíci, byla tombola, byla soutěž, byla autogramiáda, byl společný trénink, byla hromada cen a dárků pro každého návštěvníka.

Že jsme dali ochutnat naše skvělé dobroty a nová kafíčka? No jéje..! Však to mizelo tak rychle, že to nestihly holky doplňovat.

A že byli naši fanoušci spokojení? To nevím, ale doufám, že ano. Ostatně, o mnohém je lepší povědět obrázkem než slovem. Tak se mrkněte do galerie. Protože já už musím piplat text na jubilejní, dvacátý Extrifit Training Day.