Jak zdolat úskalí Silvestra.

Autor: Pavel Vacek

Celoročně se tu o vás staráme jak o malá děcka. Říkáme, co máte jíst, jak máte cvičit, kdy spát a kdy zase ne, kolikrát chodit do posilovny a kdy je lepší ležet na gauči. Zkrátka vás často vodíme za ručičku. Pokud jste si tedy mysleli, že vás necháme ve štychu v tak riskantní okamžiky, jaké skýtají silvestrovské oslavy, tak jste si to mysleli špatně. To bychom vám přeci nemohli udělat.

Připravili jsme tedy pro vás s Extrifit Teamem podrobný návod, jak projít všemi úskalími dnešního večera.

Znáte to. Na začátku se sejde dobrá parta, všichni jsou prvoplánově veselí a společně si plánujete, které knajpy obrazíte a co všechno se dneska vypije.

Důležité je, stejně jako v kulturistice, udělat si podrobný plán. Degustovat lihoviny, po kterých vás nebude bolet hlava. Nezapomeňte se trochu vyšňořit. Ale zase to nepřehánějte! Pánům doporučujeme jako šperk decentní řetízek….

…doplněný nějakejma značkovejma cool hadrama. Ať holky koukaj.  

Než vyrazíte, koukejte se pořádně najíst. Žádný upejpání a olizování se, na to ostatně bude ještě času dost.

Záletným pánům doporučujeme dobré krytí. Zatelefonujte svým protějškům a uveďte jako místo oslavy druhý konec města. Pro ty, jejichž manželky pracují v Kriminálce Anděl, radíme dát si pozor na otisky a jinou DNA. Nechte raději podržet telefon kamaráda. Navíc ho kdykoli můžete předat k potvrzení alibi. Sichr je sichr.

Pak už vyrazte do klubu. Hezky pozdravte místní vyhazovače, nikdy nevíte, kdy se vám jejich náklonnost bude hodit.

A potom už hurá do víru dění, tance a jiných legračních pohybů. Vyprávějte vtipy, čím hlasitější, tím lepší a pamatujte na to, že žádná historka není dost trapná, aby ta následující nemohla být ještě trapnější.

 

Ale pozor! Ať se vám projevující náklononnost ovíněná žena směje jakkoliv okázale, vy buďte ve střehu a opatrní! Na kozy ženským koukejte zdrženlivě….

...přirození kontrolujte však bedlivě…

…v případě pochybení má totiž váš omyl gigantické následky!

Pijte střídmě, nelejte ten chlast do sebe jak hovada...

…od barmana si držte odstup a nechtějte ho adoptovat za svého nejlepšího kámoše.

V lepším případě byste totiž mohli skončit v klubu takhle...

 ...V horším takhle. A to by vás žádný Leg day na Nový rok nečekal.

   

Za celý Extrifit vám přejeme pěkného Silvestra a úspěšný vstup do roku 2015. Ať se vám daří!