Hledáme naše Extrifit Girls

Autor: Pavel Vacek
  • Chceš se stát součástí tradičně nejnavštěvovanějšího stánku EVL’s Prague Pro?
  • Chceš s námi navštívit největší fitness veletrh na světě FIBO v Německu?
  • Chceš ochutnat atmosféru v Extrifit Teamu?
  • Chceš stát po boku těm nejlepším kulturistům a fitnesskám v ČR a SR?
  • Chceš získat rady od nejlepší světové amatérské Bikiny závodnice Sabiny Plevákové?
  • Jsi ráda terčem fotografů a středem pozornosti?
  • Chceš se mediálně zviditelnit na stránkách čteného webu?
  • Jsi atraktivní, vstřícná, veselá a komunikativní?
  • Chceš brigádu, kde si užiješ spoustu zábavy, poznáš výjimečné osobnosti a ještě dostaneš zaplaceno?

Pokud sis odpověděla pokaždé ano, Extrifit připravil šanci právě pro tebe! 

Extrifit zakládá stálý promo team pod názvem Extrifit Girls, který bude nedílnou součástí všech promo aktivit naší značky. Ať to je účast na soutěžích EVL’s Prague, Mozolani Classic, nebo třeba vybrané české pohárové soutěže. Ať je to Extrifit Training Day, nebo otevírání nových fitek či stánek při jiných sportovních aktivitách. Tam všude by měly poskytovat rady a příjemnou náladu naše Extrifit Girls.

Pokud se soustředím na nejbližší významnou akci, soutěž EVL’s Prague, tak vy, co nás sledujete pravidelně, dobře víte, že stánek Extrifit doslova překypuje skvělými závodníky, exkluzivními hosty, davem diváků a půvabnými hosteskami. Ty nebudou chybět ani letos, protože ty hledáme mezi vámi. A přestože nabídek na hostesky máme vždy nepřeberně, agentury se předhánějí v tom, kolik mohou dodat modelek, my chceme holky, které mají rády sport, fitness, náš Team a Extrifit. My hledáme srdcařky, pro které bude radost stát pod značkou Extrifit, nikoliv modelky, jimž je jedno, že jeden den se fotí s buřty a druhý den propagují veganskou stravu. My chceme sympatická, veselá děvčata, taková, která nejdou pouze za výdělkem, ale je pro ně motivací, být na stánku Extrifitu.

My hledáme třeba právě některou z vás a s těmi chceme pracovat pravidelně, často a rádi, přičemž další možnosti jako např. focení pro Extrifit, rozhovory pro stránky atd atd.., jsou vždy otevřené.

Co tedy musíte udělat pro to, abyste se stali naší Extrifit Girl?

Nebudeme dělat žádnou facebookovou soutěž, žádná předkola, nic takového. Budeme vybírat na základě konkurzu, který se uskuteční v Extrifit Gymu v Hradci Králové v sobotu 27. srpna od 14:00 hod a vybereme zhruba 6 děvčat. (Účastnice, které nebudou mít tolik štěstí, taky s prázdnou domů neodejdou)

POZOR!!

Než dojde ke konkurzu, pošlete nám do zpráv na facebookovém profilu Extrifit.cz svoji fotografii celé postavy v plavkách, či přiléhavém sportovním oblečení (legíny, top), případně něco, co má na sobě Sabina na ilustrační fotce. Posílejte fotky s viditelným obličejem, celým vaším jménem a místem, odkud jste. My tuto fotku opatříme logem Extrifit a připneme ji na zeď. Je to nutné hned z několika důvodů.  V první řadě se musíme připravit na konkurz, udělat si tabulky atd.. Za druhé, ačkoliv tyto fotky nebudou předmětem nějaké soutěže v lajkování, nebudeme zastírat, že nás reakce fanoušků nezajímá. Přesto, realita občas bývá značně rozdílná od fotek na fcb a proto ten konkurz. Zároveň vám férově sdělíme, že nemusíte investovat váš čas a prostředky na cestu na konkurz, pokud usoudíme, že nejste tip, který hledáme. No a nakonec je tu možnost, že nás zaplavíte fotkami a my budeme muset uzavřít počet pozvaných zájemkyň.

Fotky ovšem posílejte pouze v případě, že jste pevně přesvědčeny, že se zúčastníte konkurzu. A naopak, bez poslané fotky nejezděte. 

No a to je vše, těšíme se na vás a přejeme vám mnoho štěstí. Na případné dotazy vám odpovíme ve zprávách na profilu Extrifit.cz.