HELLNOX- NO produkt, na který jsme právem hrdí!

Autor: Pavel Vacek


Pro růst svalů jsou zapotřebí proteiny. Ty jsou jasné. Dáte WPC 80, Hydro, Long nebo Iso 90. Tady není co řešit. Prostě protein 3x denně. Pak sacharidy. 200 gramů lehké váhy a až 1000 gramů na den těžkotonážníci. Pak co nejefektivněji zabudovat protein a cukr do svalu a donutit ho k růstu. Zase jednoduché: cvičit na maximum a vytvořit pořádný stimul tvrdým tréninkem. Hotovo. Nebo ne? Přece protein + cukr + trénink = RŮST svalů, nebo ne?

Jenže ono to pořád nějak neroste. Nebo trochu ano, ale tak nějak pomalu. Ale Vy chcete svaly rychle.
No, tak to urychlíme: nasaďte Hellnox®! 
Absolutní novinka od Extrifitu je opravdu průlomová. Něco tak komplexního a strašlivě silného jste ještě neviděli. V Hellnoxu je vše, co musí mít sval pro svůj rychlý růst. A vše ve volných formách, a dokonce ve formě nitropeptidů – tzn. těch nejmenších částeček, které bleskově frčí živit sval. Žádné trávení, nic. Hned do svalu.

Takže co Hellnox® umí, co dělá a proč Vám ušetří spoustu peněz:
1.  Nakopává - a to tak, že Vám není takzvaně blbě (jak to dělají špatně sestavené nakopávače). Hellnox® Vás velmi jemně probudí, nastaví Vás do pohotovostního režimu a rozproudí Vám krev. Ten pocit je doslova hmatatelný a velmi příjemný. Zvedne Vám sebevědomí. Chcete jít hned makat!  Někteří kluci z Extrifit Teamu referovali toto: \"Člověče, já si to dal a měl chuť dát někomu přes držku.\" Vtipné, vulgární, ale pravdivé. Opravdu je to zajímavý stav, kdy cítíte – JO! NĚCO SE DĚJE! - a je to příjemné. ALE Pozor! Nečekejte na trénink dlouho, žádné kecání na baru, ale běžte do 20 minut makat. Pokud nevybijete vlnu energie, kterou Vám Hellnox® dá, hned v tréninku, může Vás ta vlna rozhodit. Tak je to silné! Takže nejdříve vyzkoušejte 1 - 2 - 3 odměrky a zjistěte svou toleranci. Jakmile ucítíte nástup účinku, vlítněte na to.

2.  Pumpuje - Brutálně! Proč? Protože v pumpovacím mixu Hellnoxu je bez přehánění nejdokonaleji vymakaná směs toho nejlepšího, co pro prokrvení a napumpování svalů existuje! A to ve strašně velké dávce. Hellnox v sobě v denní dávce (3 odměrky) kombinuje absolutní TOP látku ActiNOS® v množství 10.000 mg s L-citrulinem v množství 4500 mg, beta alaninem v množství 4500 mg a argininem AKG (alfa-ketoglutarát) a argininem base (krystalický arginin) v rekordním množství 7000 mg! Celkem tedy pumpovací a prokrvovací nálož v ohromujícím množství 26000 mg! Toto nemá obdoby! Za tím si stojíme! Klidně porovnejte etikety jiných produktů této kategorie - Hellnox® nesnese srovnání s ničím, co jste dosud viděli. 
K čemu je Vám vlastně prokrvení a napumpování?
Tak zaprvé - k dobrému pocitu skvěle odjetého tréninku. K super pocitu, že jste to odmakali dobře. Svaly plné krve, napráskané bicepsy, které ani nejdou ohnout. Tenhle pocit je k nezaplacení. S Hellnoxem ho teď zažijete každý trénink.
A zadruhé - ta krev, která Vám díky Hellnoxu pumpuje v rozšířených řečištích žil a natlakovaných svalových buňkách - tak tato krev v sobě váže vše, co jste do těla dodali jídlem. A to je naprosto zásadní! Pokud jste totiž nesnědli dost proteinů a cukrů, o kterých píšeme nahoře, tak Vám je napumpování na nic. Pokud jste ale vypili dost proteinů, pak je to super a tyto proteiny díky Hellnoxu teď krmí Vaše svaly. A řádně rozprouděné a nakrmené svaly ROSTOU!

Jenže pozor! Hellnox® tímto rozhodně nekončí! Naopak. Je to jen začátek Hellnoxu! To nejzajímavější teprve přijde.
Anabolické a antikatabolické volné (free form) aminokyseliny

Pokud máte dost peněz na proteiny, je to fajn, pokud ne, nekupujte je a kupte pouze Hellnox®. Jak to? Takto: Hellnox má v sobě obrovské dávky toho, co svalům chutná nejvíc a po čem taky nejvíc rostou. Jsou to volné aminokyseliny. Ale tady vážně bacha!  My jsme v Hellnox použili doslova megadávky volných (free form) aminokyselin!). Ve 3 odměrkách (denní dávka pro pokročilé) je 10 gramů volných aminokyselin! 5 gramů krystalického glutaminu (aminokyselina, kterou je tvořen sval ze 70 %!) a 5 gramů krystalických BCAA v jediném správném poměru 2:1:1 (dva díly leucinu, díl isoleucinu a díl valinu). Tyto aminokyseliny proudí v rozšířených řečištích žil Vašich napumpovaných svalů a strašně rychle se dostávají do svalů. Je to jejich potrava. IHNED! Žádné trávení, nic! Hned při tréninku Vám do svalů teče 10 gramů čistých aminokyselin, glutaminu a BCAA. V tom je kouzlo kombinace pumpováku s vysokým obsahem volných aminokyselin, o to tady jde! Regenerační schopnost volných aminokyselin pak způsobí, že nebudete druhý den totálně rozlámaní. Budete fit! Jen příjemná bolest svalů zůstane.

Energie z 3 matrixu sacharidů: pomalé + střední + rychlé sacharidy obsahuje Hellnox® v poměru 3:2:1.
 

Třemi díly je zastoupena palatinóza (izomaltulóza), špičkový sportovní sacharid, který má nízký glykemický index, uvolňuje se pomalinku a přitom Vám dává tolik energie jako jednoduchý cukr. V Hellnoxu je ho v jediné odměrce 2448 mg a ve třech 7343 mg. Dva díly maltodextrinu a jeden díl dextrózy způsobí optimální vyplavování energie a zajistí ideální nástup účinku Hellnoxu. 
Kreatin - Creapure® - síla, síla a zase síla - německý 100% čistý kreatin monohydrát, chráněný ochrannou známkou! V Hellnoxu je ho rovných 5 gramů v denní dávce (3 odměrky). Žádný lepší kreatin jednoduše není, takže pro Hellnox® jediná volba.

Hellnox® = úspora peněz!

 

  • nemusíš kupovat glutamin (v Hellnoxu ho je 5000 mg v denní dávce
  • nemusíš kupovat BCAA (v Hellnoxu je jich 5000 mg v denní dávce) 
  • nemusíš kupovat nabuzováky do tréninku (v Hellnoxu je jich 2450 mg v denní dávce) 
  • nemusíš kupovat kreatin (v Hellnoxu je ho 5000 mg v denní dávce - Creapure®!) 
  • a už vůbec nekupuj žádné \"jako\" NO produkty, když je tu Hellnox®

Hellnox® není jen pro pokročilé!

Sledujte tabulku na zadní straně obalu. Vzhledem k síle Hellnoxu jsme rozdělili dávkování pro:

 

 

  • začátečníky (1 odměrka) - vystačí na 31 skvělých tréninků, to znamená na tři a půl měsíce, pokud trénujete 2x týdně, nebo na dva a půl měsíce, pokud trénujete 3x týdně
  • pokročilé (2 odměrky) - vystačí na 15 skvělých tréninků 
  • kulturisty (3 odměrky) - vystačí na 10 skvělých tréninků

Složení a obsah látek je vypsán do nejmenších detailů a každý tak naprosto přesně ví, kolik které účinné látky každá dávka obsahuje. Žádné mlžení, žádné tajemné směsi. Hellnox® = víte, co jíte!
Hellnox® prostě musíte vyzkoušet. My v Extrifitu a Extrifit Teamu jsme z Hellnoxu prostě nadšeni. Jeho vývoj vyžadoval mnoho úsilí. Ale výsledek stál za to. Nyní máme nejlepší NO produkt ze všech!

Pokud si nejste jisti, jestli máte do Hellnoxu investovat, spojte se třeba tři kamarádi z posilovny a kupte jeden kus. Pak se rozhodnete. Nebo si nechte v posilovně namíchat dávku, běžte cvičit a pak kupte celé balení. Účinek je opravdu HELL.

Zdraví Vás Váš Extrifit!

P.S.: A těšte se na extrifitové zemětřesení, které přijde už... brzy!