Halloweenské běsnění v Jatomi fitness Praha.

Autor: Extrifit

Zdá se, že Halloween se už definitivně zabydlel v našich končinách a dává dost příležitostí ke všeobecnému veselí. A to nejenom na všelijakých třídních besídkách a strašidelných akcích, ale dokonce i ve spojení s fitnessem. To jen tak na úvod, abyste si při prohlížení fotek nemysleli, že se v té Praze dočista zbláznili. Možná ano, ale jak se v úterý zdálo, tak především do cvičení.

Extrifit, ve spolupráci s fitness Jatomi Eden a Harfa, uspořádal ochutnávku svých produktů a ukázkový trénink našich profesionálů Vojty Koritenského a Tomáše Kašpara v beznadějně zaplněných výše zmíněných fitcentrech a s potěšením můžeme prohlásit, že se tato akce shledala s velkým ohlasem ze strany návštěvníků. I přestože Jatomi fitness zjevně není fitko pro typického kulturistu.

Ne, že by mu chybělo tréninkové vybavení, kluci si zacvičili skvěle, ale Jatomi fitness  zjevně cílí na návštěvníka, který se chce bavit pohybem, na aktivní cvičence, kteří preferují sportovní zábavu v pravém slova smyslu a aktivně tráví svůj volný čas právě v podobném zařízení. A Jatomi fitnes skýtá k takové náplni dostatek možností. K dispozici je mu špičkové wellness, velké množství strojů pro aerobní aktivity, zóna pro funkční tréninky, basketbalový plácek, masáže a mnoho, mnoho dalšího. Včetně v úvodu zmíněného, tak trochu zábavného programu ze strany osazenstva Jatomi fitness. Samozřejmostí je zázemí, za které by se nemusel stydět nejeden mnoha hvězdami ohodnocený hotel. Prostě je to místo, kde se lidé nenudí, skvěle si zasportují a spokojeně odchází domů. Co je ovšem podstatné, naprosto zjevně jde o zákazníky, kteří preferují kvalitní služby a kvalitní produkty. O to víc nás těší, že naše značka zaujala i takové náročné zákazníky, o čemž svědčí strmě stoupající prodej našich produktů v síti fitcenter Jatomi.