Fotogalerie čtenářů

Autor: Pavel Vacek

 

Tvrdě makáte, zlepšujete se a neexistuje jediný důvod, proč nedodat trochu motivace i pro ostatní vrstevníky. Rádi bychom s ostatními čtenáři sledovali vaše pokroky. A když už jsme u té motivace. Není nad to, dát si nějaké předsevzetí, určit si svůj jasný cíl. Při redukčních dietách je toto k nezaplacení. Pokud se zeptáte špičkových závodníků, jak je možné, že dosáhnou takového vyrýsování, nezřídka se vám dostane odpovědi, že silným motivem je datum soutěže. Datum, kdy závodník nechce zklamat sám sebe, své přátele a fanoušky. Datum je zřetelná cílová páska, ke které můžete směřovat své snažení. Zahajte svou dietu nafocením fotografií a určením jasného termínu, ke kterému hodláte shodit třeba 10 kilo. Věřte, že takový veřejný závazek vás bude motivovat jako nic jiného. A opět. Nejenže si tím sami dodáte psychických sil, ale dodáte spoustu odvahy a motivace i dalším „spolubojovníkům“ s tukovou vrstvou. Milan Velička
Další důvod může mít spojitost s naší on-line poradnou. Určitě byste byli rádi, pokud by naše odpovědi byly ušité co nejvíce vám na míru. Jenže to bez fotografií nelze. Můžeme jen odhadovat vaše proporce a váš somatotyp. Ať už jsou vaše představy o vaší postavě podhodnocené, či naopak, takto vám můžeme vyjít maximálně vstříc. Těch důvodů může být ještě několik, ale dál nemá cenu se o nich rozepisovat. Ostatně, každý může mít svůj vlastní, počínaje získáním sponzora, až po obyčejné pochlubení se svou postavou konče.

Takže jak nato: Pošlete nám vaše fotografie, připíšete pár řádků o vaší osobě a my založíme na našich stránkách vaši složku, nebo řekněme článek, který se bude věnovat pouze vám. Ten pak budeme průběžně doplňovat pokaždé, když nám pošlete fotografie nebo jakýkoli text.
Fotografie a příspěvky zasílejte na některou z těchto adres:

koritensky@extrifit.cz
dusek@extrifit.cz
vacek@extrifit.cz
Filip Vaško   Posílejte nám své fotografie s určitým časovým odstupem. Ti nejlepší, kteří učiní na své postavě největší progres, odměníme nějakým kvalitním doplňkem výživy z naší produkce.