Extrifit.cz v roce 2012

Autor: Pavel Vacek
nepěkná šmodrchanice
Takže rok 2011 se nám pomalu, ale jistě odebírá do míst, kde se střetávají záda s dolními končetinami, kde se z tohohle setkání často stane nepěkná šmodrchanice. Ale samozřejmě ne v případě čtenářů a čtenářek webu Extrifit.cz. (Musím vám trochu podkouřit, abyste to dočetli do konce) Tak jako tak, dvanáctka vystřídá jedenáctku na konci letopočtu, ti šťastnější z nás napočítají o nějaký ten cm na bicepsu více a ti moudřejší naleznou oblibu v šedivém přelivu svého vlasového porostu. Tedy pokud se z porostu nestane mýtinka.
Ale kam tímhle sáhodlouhým úvodem, který v sobě nenese žádnou smysluplnou informaci, mimo té, že po roce 2011 následuje rok 2012 (to byste beze mě nevěděli, že?), vlastně mířím? Snažím se pouze vyvarovat toho, že napíšu, v tento čas neuvěřitelně zprofanované slovo, BILANCOVÁNÍ. A sakra…tak už je to venku. Tak teda konec omáčky a jde se k jádru cirkusového psíka- pudla.
Stejně jsme už bilancovali (nejenom že to slovo je zprofanované, ale ono je i debilní) v TOP 10 článků roku 2011. Takže teď už budeme pouze hledět radostně vpřed, na to co nás čeká, co pro vás chystáme, zkrátka mrkneme se na hrubé plány do budoucnosti webu EXTRIFIT.cz čtenářka Extrifit.cz
V první řadě se chceme udržet myšlenky dělat web pro kulturisty a zejména její fanoušky. Nijak se nechystáme vrhnout své úsilí na mapování situace kolem bikiny dýchánků, šampionátů o nejhezčí gluteus a už vůbec nemám v plánu plýtvat svým časem referáty o tak obskurních záležitostech, jako je například INBA Mr. Olympia natural. Pořád chceme dělat web pro bouchače v posilovnách a především pak pro jejich fans a obdivovatele svalové hmoty jako takové. Je to možná staromódní myšlenka a zpátečnická myšlenka, ale je naše a my ji máme rádi.
V této souvislosti doufám, že se nám podaří oslovit další autory z řad čtenářů a příznivců železa, abychom i jim dali možnost podělit se o své názory na tento sport, na dění v něm a kolem něj. Nicméně, ne každý se chce patlat s nějakými otravnými písmenky. Přesto by se rád pochlubil svými výsledky v posilovně, svými silovými výkony apod. Zkrátka by rád představil svou osobu i někomu jinému, než pouze svému blízkému okolí. Mimochodem, je to i dobrá příležitost, jak oslovit potenciálního sponzora.  Názorně doložím, že jen tak neplácám do větru. Vzpomeňte si, jak jsme nedávno zveřejnili osm let staré výsledky spolu s fotografiemi Tomáše Kašpara, resuscitovali jeho talent a ejhle… Tomáš má sponzora. Sice konkurenčního, ale my mu ho přejeme. Už jenom proto, že v bitvě o titul na jedné nejmenované soutěži v americkém státě Ohio (to je taková oblíbená hra Ifbb na schovku s prvky kvízu, hlavně se za žádnou cenu nesmí vyslovit jméno soutěže), to bude mezi ním a Péťou Březnou pro nás o to zajímavější. Ehmm, Báro, já sázím na Březňáka. Hodně.  Ale zkraťme to. Hned po novém roce, se zde objeví článek, jehož smyslem vás bude seznámit s novou rubrikou, která bude patřit jenom vám, čtenářům.  Tomáš Kašpar
To by byl počátek roku. Informovat vás teď o tom, že fy Extrifit bude po celý následující rok přicházet s horkými novinkami, je stejně zbytečné, jako žehrat nad absencí zdravého rozumu u komunisty. To je prostě samozřejmost, o které se ani nemusím rozepisovat. Navíc to ani moc nejde. Hlavně proto, že to jsou informace podléhající obchodnímu tajemství. Ale rozhodně vám můžu slíbit, že to budou neskutečné nálože, ze kterých budete mít fakticky radost. Konkurence už toliko nikoli. Ta nebude mít radost, ani pokud by se jejich představenstvo naládovalo LSD jak v šedesátkách a dekádě free love.
Takže o Arnold Classic (ježíš, já to řek, snad se nepropadnu do pekla) jsem se už zmínil. Tomuto svátku kulturistiky, kterým tahle událost bezesporu je, se samozřejmě budeme věnovat, jak jen to bude v našich silách. Přesto očekávejte spíš zaměření na člena našeho Extrifit teamu Petra Březnu, než na soutěž jako takovou.
Ale to rozhodně neznamená, že bychom chtěli soutěže nějak ignorovat. Právě naopak! Jenom vyměníme tyhle špičkové podniky typu Arnold Classic, MS NAC, MS NABBA apod. za něco méně okázalého. Má to své důvody. Tím hlavním je, že mimo Petra Březny, se zbytek Extrifit Teamu připravuje až na podzimní část sezony. Dalším důvodem je zjištění, že domácí scéna vás zajímá mnohem více než tyto, byť špičkové, ale výkonnostně přeci jen vzdálenější šampionáty. Proto se tento rok budeme snažit zprostředkovat vám co nejvíce reportáží z Mistrovství Čech a České republiky všech možných věkových kategorií.  Petr Března
Navíc, soutěže jsou vděčné téma. Po prázdninové přestávce, kdy si dáme trochu vorázek a ukážeme Extrifit team na fotkách v offseason formě (čti: hubenotlusté) někde u palmy se proto nachystáme na podzimní část sezóny.  Již brzy se z našich stránek dozvíte, zda nad očekávání úspěšná premiéra Extrifit Cupu 2012, bude mít i své druhé pokračování. Rozhodně se také dozvíte, že Martin Holub, Vojta Koritenský a Slavoj Bednář nakonec přehodnotili své plány a hodlají atakovat titul Mr. Universe ve svých kategoriích. A nejenom, že my budeme u jejich přípravy, ale budeme se opět snažit udělat jako jediný web v ČR on-line přenos, jež měl neskutečně pozitivní ohlas, a kde vám zprostředkujeme chvíle, kdy si budou naši kluci přebírat ty sakramentsky těžké sošky za vítězství. Tedy aspoň doufám.
Tak. Teď jsem vám tady nastínil hrubé obrysy roku 2012. Jenže je toho samozřejmě mnohem více. Určitě budou další prodejní akce, kdy budete moct ušetřit hromadu bankovek. Určitě budou další Extrifit Trainig day, které nabírají těžce na popularitě. Určitě pro vás vymyslíme nějaké soutěže. A určitě se budeme zabývat vašimi náměty a hlavně dotazy, které jsou nedílnou a nutno dodat, že velmi využívanou součástí našich stránek.

Co dodat závěrem? Snad jen, abyste si na silvestra vzpomněli, že jste také někdy cvičili a že 4 promile alkoholu z krve nedostane ani HELL Gell s COFFY dohromady. 1.jpg