EXTRIFIT ZAKLÁDÁ SVŮJ SOUTĚŽNÍ ODDÍL

Autor: Pavel Vacek

V uplynulých dnech jste jistě zaznamenali akci značky Extrifit, která výrazným způsobem podpoří mladé závodníky a závodnice v kategoriích dorostu a juniorů. Tento sponzorský projekt je nejenom oceněním za dobrý výsledek na soutěžích, ale také další značnou podporou pro výkonnostní růst daného sportovce.
 
Ovšem je tu velká část mladých potenciálních závodníků a závodnic, kteří by rádi zkusili svojí první soutěž, rádi by ochutnali atmosféru mistrovských klání, ale jejich oblíbené fitcentrum nemá svazovou registraci, anebo jim jednoduše nemá kdo poradit s potřebnou administrativou. A tak svou první účast odloží, nezřídka je dokonce tyto úkony od jejich startu odradí úplně. A to je obrovská škoda!  LOGO EXTRIFIT CLUB kopie
 Je škoda každého nadějného talentu, který by mohl propadnout sítem soutěží. Je škoda každého, který by ztrácel čas hledáním cestiček na soutěžní prkna.




Proto dalším logickým krokem firmy Extrifit, vedoucím k podpoře mládeže a začínajících kulturistů je ZALOŽENÍ VLASTNÍHO SOUTĚŽNÍHO ODDÍLU POD NÁZVEM EXTRIFIT CLUB.
 
Pro koho je určeno členství v Extrifit Clubu?

·  Pro všechny ty, kteří by chtěli zkusit závodit na soutěžích v kulturistice, klasické kulturistice, bodyfitness, bikiny atd.. a nemají
   potřebnou oddílovou příslušnost.
·  Pro všechny ty, kteří jsou již zaregistrováni v nějakém oddíle, ale chtějí změnit svou klubovou příslušnost.
·  Pro všechny ty, kteří milují kulturistický a fitness styl života a chtějí to dotáhnout v našem sportu co nejdále.

 Co můžeme nabídnout?
 
·  Vyřízení administrativy spojené s vaším startem na soutěži.
·  Předsoutěžní semináře zaměřené na finální fázi přípravy – tj. odvodnění, superkompenzaci, nácvik pózingu, rady pro úpravu
   pokožky atd...
·  Semináře po skončení soutěžní sezóny- tréninky na odstranění slabin, zhodnocení nedostatků atd…
·  Každý závodník dostane 1 balení soutěžní barvy zdarma
·  Každý člen Extrifit Clubu bude mít 5% slevu k aktuálním cenám na e-shopu Extrifit.cz
·  Extrifit dodá každému soutěžícímu v den závodu dávku svalové pumpy Hell Gelu k lepšímu prokrvení a napumpování
   svalstva
·  Samozřejmostí je také klubové tričko a mediální zviditelnění na stránkách Extrifitu.
·  Setkání a rady od elitních sportovců Extrifit Teamu.


A12_3830
Máme nějaké omezení?

Ne. Tato možnost je sice prioritně určena pro mladé začínající sportovce, nicméně v kulturistice více než kde jinde platí, že začít není nikdy pozdě. Do soutěžního oddílu se tedy mohou přihlašovat i závodníci v kategorii mužů, či dokonce masters. Jediné, co po vás požadujeme, je vaše touha uspět a prosadit se. Ale to je snad natolik samozřejmé, že to není třeba ani dále rozebírat.

Pokud si tedy chcete nechat poradit od vítěze Arnold Classic Vojty Koritenského finální postup v důležitém závěru před soutěží, budete mít možnost. Chcete-li konzultovat správné postoje v kategorii bodyfitness s vicemistryní světa Bárou Černákovou, budete mít možnost. Děsí vás úprava pokožky a chcete tento problém probrat s Katkou Kyptovou, závodnicí s neocenitelnými zkušenostmi z nejprestižnějších světových soutěží, v Extrifit Clubu budete mít možnost. Ale jsou tu i další borci, jako například Slavoj Bednář, Petr Března, Martin Holub a Radek Lonc, kteří vám mohou předat své zkušenosti, jež se vám jistě budou hodit ve vašem výkonnostním růstu.

Jestliže máte zájem závodit za značku Extrifit a její soutěžní oddíl Extrifit Club, pište na vacek@extrifit.cz, případně volejte 775 318 530.


EXTRIFIT JE TU PRO KULTURISTIKU A FITNESS. A TENTO SPORT NEBUDE VZKVÉTAT, POKUD NEBUDE MÍT ŠIROKOU ZÁKLADNU. EXTRIFIT DĚLÁ VŠE PRO TO, ABY TATO ZÁKLADNA ŠIROKÁ BYLA!


615004_3371633224548_914692463_o