EXTRIFIT VÁS ODMĚNÍ ZA VÝSLEDEK NA JARNÍCH SOUTĚŽÍCH!

Autor: Pavel Vacek

Jak se blíží začátek příprav na jarní mistrovské soutěže, tak se na Extrifit obrací stále více závodníků s žádostí o spolupráci s naší značkou.

Proto firma Extrifit zvolila úplně nový, revoluční a spravedlivý koncept sponzoringu nových nadějí české kulturistiky.
Tento systém se týká všech závodníků a závodnic v dorosteneckém a juniorském věku v kulturistice, klasické kulturistice a bodyfitness!

Nyní stačí uspět na soutěži a automaticky se stáváš Extrifitem sponzorovaným sportovcem!
A nejen to! Automaticky ti zaručujeme mediální zviditelnění ve formě rozhovorů a focení pro Extrifit.cz a Ronnie.cz!

Takže pokud chceš naskočit do stejného vlaku, ve kterém jede vítěz Arnold Classic Vojta Koritenský, Mr. Universe Slavoj Bednář, stříbrný medailista z MS Martin Holub, vele úspěšná a populární Katka Kyptová, či supermohutní borci jakými jsou Petr Března a Radek Lonc, tak čti dál. Tato akce se netýká jenom mladých kulturistů. Firma Extrifit nezapomíná ani na děvčata. Pokud tedy chcete být i vy tak úspěšné jako stříbrné členky Extrifit Teamu Bára Černáková a Katka Kyptová, věnujte i vy pozornost následujícím podmínkám.
O co tedy jde?

Doplňky výživy jsou nedílnou součástí přípravy na soutěž každého závodníka, o tom není pochyb. Rovněž není pochyb o tom, že to je v dnešní nejisté ekonomické době pro mnoho mladých závodníků zásah do rozpočtu vlastních, či jejich rodičů.

Extrifit vám vrátí vaše vložené prostředky do poslední koruny ve formě doplňků výživy, bez kterých se beztak neobejdete, pokud to myslíte s kulturistikou vážně!
Jak je to možné?
 
  • vítězové a vítězky mistrovství České republiky v kulturistice, klasické kulturistice a bodyfitness ve věkových kategoriích ml. dorostu, st. dorostu a juniorů, vč. jednotlivých váhových a výškových rozdělení,dostanou zpět 100% částku ve formě doplňků výživy značky Extrifit, kterou vložili do své suplementace v době od ledna 2013 až do dne konání soutěže
  • ostatní medailisté a medailistky (2. a 3. místo) z mistrovství České republiky v kulturistice, klasické kulturistice a bodyfitness ve věkových kategoriích ml. dorostu, st. dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit  60 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od ledna 2013 až do dne konání soutěže
  • všichni medailisté a medailistky (1. - 3. místo) z mistrovství Čech a Moravy v kulturistice, klasické kulturistice a bodyfitness ve věkových kategoriích ml. dorostu, st. dorostu a juniorů, včetně jednotlivých váhových a výškových rozdělení, dostanou zpět ve formě doplňků výživy značky Extrifit  60 % z částky, kterou vložili do své suplementace v době od ledna 2013 až do dne konání soutěže

Jaké jsou podmínky?
 
Značka Extrifit je hrdá na svou kvalitu a proto si chce být jistá, že těchto výsledků dosáhnete pouze pomocí jejich výrobků. K tomuto ověření bude používat faktury, dodací listy, či jiné dohledatelné dokumenty pouze z e-shopů Extrifit.cz a Ronnie.cz, které budou vyhotoveny na jméno soutěžícího, který bude posléze uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu. Na těchto dokladech budou výlučně výrobky značky Extrifit. V opačném případě váš nárok na sponzorskou odměnu zaniká.

Upřesňující podmínky: Nárok na získání doplňků výživy v hodnotě 100% nebo 60 % z částky investované do suplementace vzniká jen pro závodníky, kteří respektují všechna pravidla SKFČR a Antidopingového výboru České republiky. V případě jejich porušení nárok na získání sportovní výživy zaniká (a to i zpětně), stejně tak zaniká v případě pokusu o zneužití celé nabídky v rozporu s dobrými mravy a pravidly fair play. Limit sportovní výživy na jednoho závodníka je omezen částkou 20.000 Kč. hromada produktu png
Kdy mohu uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu?
 

Pozor! Jednotlivá procenta se nesčítají, avšak ohodnocen bude ten nejlepší výsledek.
Faktury naopak ano. Víme, že si doplňky kupujete průběžně, takže pokud si objednáte jednou v únoru, pak dvakrát v březnu a naposled třeba 14 dní před soutěží, tak všechny tyto uskutečněné objednávky sečteme a budeme vycházet z konečné sumy. Navíc je samozřejmé, že faktury mohou pocházet z obou e-shopů tak, jak budete využívat např. akčních nabídek.

Příklad: Budu druhý na Moravě, avšak za týden dosáhnu lepší formy a vyhraji MČR. Budu proto uplatňovat nárok za vítězství. Tedy 100%. A naopak. Budete druhý na Čechách, avšak na MČR se nevejdete do finále. Nevěšte hlavu, odměna vás čeká za ono druhé místo na Čechách! V obou případech je vhodné vyčkat konec jarní sezóny a teprve poté se přihlásit o svou zaslouženou odměnu. A nakonec je zde třetí varianta, kdy budete na obou soutěžích shodně druhý, tak vám vzniká nárok na zboží v hodnotě 60% vašich faktur. 
Ovšem je zde pro vás další skvělá zpráva!

Můžete si vybrat libovolné zboží v dané hodnotě. Tzn., že po sezóně budete chtít přibrat a vyberete si gainery, nebo creatiny, je to na vás. Anebo vyčkáte na příští sezónu a budete si chtít vaši odměnu vybrat až v prosinci, přičemž si tímto způsobem zajistíte doplňky na nadcházející sezónu. To už je zcela na vás, přičemž vás nechceme poškodit tím, že bychom nějak uměle navýšili cenu, ale budeme počítat tu, která je zrovna aktuální na e-shopu, ze kterého pochází vaše zboží. 
Kde mohu uplatňovat svůj nárok na sponzorskou odměnu?
 

Oskenovanou fakturu, či dodací list, vystavené na jméno soutěžícího společně s kontaktními údaji, pošlete na adresu vacek@extrifit.cz a vyčkáte vyrozumění. Zároveň nás na tomto mailu můžete kontaktovat v případě nějakých nejasností. Dále čile komunikujeme i na našem facebookovém profilu Extrifit.cz, případně v naší on-line poradně na stejnojmenném webu.

Extrifit chce tímto způsobem podpořit mladé naděje, chce rozšířit kulturistickou základnu a chce nalézt nové, perspektivní tváře pro svůj elitní soutěžní Extrifit Team.

Za celý Extrifit vám přejeme hodně štěstí v nadcházející sezóně. 10790