Extrifit v roce 2014

Autor: Pavel Vacek

Asi si říkáte, že už je trochu pozdě na předsevzetí, že takový tip článků vyběhne vždy někdy koncem odcházejícího roku, nebo v roce novém. Ale já myslím, že někdy je lepší si trochu počkat. Máme pro vás malé ochutnávky akcí, ne nepodobné filmovým trailerům, jež se také objevují půl roku dopředu před premiérou. Chtěli bychom vás trochu namlsat a naladit na zajímavé projekty, které můžete očekávat v roce 2014. Pokud se samozřejmě uskuteční :-) První novinkou bude změna formátu on-line poradny. Vy, co jí využíváte, a není vás zrovna málo, jste si jistě všimli, že drtivou většinu dotazů zodpovídám já- Pavel Vacek. Za svými odpověďmi si stojím, avšak neznamená to, že jsem snědl všechnu moudrost světa, anebo že bych již neměl lehce stereotypní náhled na daný problém. A to je špatně, jakkoliv může být odpověď správná. Vždy je lepší nahlédnout na problém více očima. A víc očí znamená víc hlav a víc hlav víc ví. Proto budou tři dny v týdnu odpovídat na vaše dotazy vynikající závodníci a členové Extrifit Teamu. Kdo a v jaké dny, to se včas dozvíte. Určitě vám to dáme včas na vědomí, rozhodně s tím však od února počítejte.   Zároveň ty nejčastější otázky shrneme do jednoho velkého balíku a dáme ho ke konzultaci ke špičkovému odborníkovi, který se daným problémem bude zabývat do větší hloubky. Lukáš Roubík
Ještě v únoru si přijdou na své fanoušci Extrifit Teamu, protože 16. února se uskuteční již devátý Extrifit Training Day. I o této akci vás budeme ještě podrobně informovat, ale datum by se již měnit neměl. Extrifit Training Day má takovou dobrou tradici, že se snaží představit nějakou novinku, nebo nového člena Teamu. Ani tentokrát to nebude jinak až na to, že vám představíme nové členy rovnou dva. Prozatím si jejich jména nechám pro sebe, ale mohu vám slíbit, že tolik profesionálů vedle sebe jste mimo soutěžní profi akce ještě neviděli.

Nemůžeme zapomenout ani na naše mládence a slečny z Extrifit Clubu. S tím, jak bude ubíhat čas, jak formy budou postupně vyplouvat na povrch, tak se členům Extrifit Clubu budeme věnovat více a více. Určitě bychom chtěli některé zajímavé tváře představit ještě před tím, než se postaví na pódium. Současně s tím ještě probíhají nábory do klubu, přičemž je třeba říct, že na nejbližším srazu proběhne pro tuto soutěžní sezónu poslední nábor. Sraz se bude konat rovněž 16. února a podrobnosti oznámíme během tohoto týdne. Součástí srazu bude i neplacený odborný seminář pro naše zákazníky.
Ale nejenom jednodenní akce pro vás chystáme. Pro ty, kteří to myslí s kulturistikou a svým vlastním progresem skutečně vážně, přichystáme kompletní soustředění. Několikadenní soustředění. Můžete zde nasát všechny možné informace, bude vám servírována precizně zvolená strava a budete mít připravené doplňky. Do toho všeho do vás budeme sypat informace a budete společně trénovat s naší amatérskou špičkou a profesionály z Extrifit Teamu. Poznáte den s profíkem na vlastní kůži. Kdy a jaké budou podmínky účasti na tomto semináři, si prozatím necháme pro sebe. Každopádně se toto soustředění bude konat před vrcholy soutěžní sezóny tak, abychom poskytly ty nejlepší podmínky jak našim zákazníkům, tak i vrcholovým sportovcům.

A propos, když už jsme u sportovců. Dorostenci a junioři, pamatujete na naši akci „Odměníme vás za výsledek“? Odměnili jsme všechny mládežnické šampiony doplňky v hodnotě 250 000,- Kč. Všichni ti, kteří vložili svou důvěru v naše výrobky a získali medaili, dočkali se kýžené odměny. A tento rok v tom hodláme pokračovat. Informace očekávejte v nejbližších dnech. Na tomto názorném příkladu bylo loni jasně vidět, že doplňky Extrifit užívají skutečně ti nejlepší. IMG_9801
A to nesmíme zapomenout ani na naše elitní Extrifit závodníky z Teamu. Naše profi divize se bude soustředit především na evropské soutěže. Arnold Classic Europe Pro, Nordic Pro a samozřejmě EVL’s Prague, která bude bezpochyby jejich vrcholem. Obsadíme jak kategorii Open, tak i Man 212 Lbs. Budeme mít i zástupce v profi divizi federace NABBA- Slavoje Bednáře, který, doufejme, na své první profi soutěži vrátí porážku Lee Priestovi. Ale i ostatní členové Extrifit Teamu budou hodně vidět. Moc se těšíme na Olympia Amateur, která se koná tento rok v Praze. I tam budeme mít své zástupce a to pravděpodobně ve třech mužských kategoriích. Myslím si, že Olympii Amateur by si neměl ujít žádný fanda české kulturistiky, protože našich špičkových závodníků tam bude hromada a všichni se na to těší jak malí kluci. Olympia Amateur bude rozhodně masakr a nic lepšího tady v amatérské kategorii asi neuvidíte. Každopádně to, co uvidíte, bude množství fotek a videí z příprav našich borců.

Jak na EVL’s, tak na třídenní Olympii Amateur se pravděpodobně můžeme setkat na stánku Extrifit, kde bude jako obvykle kompletní tým, takže budete mít opět hromadu příležitostí pro společné fotky s vašimi oblíbenci.
Stranou nezůstanou ani nejrůznější soutěže, a to jak na facebooku, tak na webu, jakož i regulérní soutěž o váš pokrok. Vyvrcholení této akce by měl být začátek léta, aby se vám případná, nově nabyvší forma hodila k oslňování dívek a mužů na plážích celého světa.   IMGL4018
Zřejmě poslední věcí na kterou bych vás chtěl upozornit, je vznik nového Extrifit Gymu v Hradci Králové, jehož provozovatelem bude Vojta Koritenský. I tady se budeme setkávat a zároveň tento Gym bude sloužit jako malá vzorková prodejna a odběrní místo, po kterém občas někdo z Královohradeckých volá.

To by bylo prozatím asi tak vše. Máme připraveny i jiné lahůdky, ale ty prozatím nelze zcela zveřejnit, neb konkurence nás bedlivě pozoruje a vemte jed na to, že některé z těchto projektů se objeví v marketingovém portfoliu jiných značek. Ale věřím, že vy originál od kopie vždy bezpečně rozeznáte.