Extrifit v jarní sezóně 2010 potvrdil svou kvalitu

Autor: Pavel Vacek

Chcete důkaz vynikající kvality doplňkové výživy Extrifit? Tady ho máte! Tito kulturisté používají ve své přípravě pouze a výhradně produkty společnosti Extrifit:
 

Extrifit team v roce 2010

 

  • Vojta Koritenský: mistr světa do 165 cm a absolutní mistr České Republiky

 

  • Slavoj Bednář: absolutní mistr Rakouska do 179 cm, vicemistr České Republiky
  • Martin Holub: mistr České Republiky do 179 cm, druhý vicemistr světa
  • Petr Března: vrchol jeho sezóny 2010: fotografování pro Extrifit
  • Luboš Koumal: spolupráce je ještě úplně čerstvá, ale už od něj máme vynikající reference


V čem tedy spočívá prokazatelná kvalita doplňků Extrifit? Odpověď je jednoduchá: Až při ohromném množství užívaných proteinů, gainerů, kreatinů, aminokyselin, tribulů a karnitinů, které naši závodníci používají, nepochybně oceníte účinnost a dokonale přesné složení suplementu.

Každý soutěžní kulturista Extrifit teamu má předsoutěžní přípravu do detailu vypočítanou. Příjem živin je sledován prakticky hodinu po hodině a je časován doslova na minutu. U kulturistů takto vysoké úrovně je tento přístup naprostá nezbytnost a standard. Příklad typického dietního týdne mistra světa Vojty Koritenského vypadá takto:

den bílkovin sacharidy
1. 300 g 200 g
2. 300 g 200 g
3. 300 g 100 g
4. 100 g 100 g
5. 300 g 100 g
6. 300 g 400 g
7. 300 g 100 g



Sebemenší odchylka není žádoucí, protože systém logicky navazuje a je přesně vypočítán na celé 3 měsíce předsoutěžní přípravy. Do příjmu bílkovin a sacharidů je započten samozřejmě příjem z doplňkové výživy. Kdyby závodník během celých těchto 3 měsíců užíval špatnou sportovní výživu (např. nekvalitní zdroj bílkovin v podřadných proteinových suplementech či doplňky s ošizeným procentuelním zastoupením bílkovin, levný sacharid, kterým bývá v proteinových doplňcích „nenápadně“ nahrazována drahá bílkovina atd.), rozhodil by se mu celý plán a nikdy do perfektní formy nedojde. Jak ale vidíte, závodníci Extrifitu došli k titulům všichni do jednoho, a to doslova v brutální kvalitě! Výrobce k tomu říká: „Nejdůležitější je kvalita použité suroviny, její šetrné zpracování a zabalení. A samozřejmě musí být v produktu nekompromisně přesně takový obsah živin a účinných látek, který je deklarován na etiketě“.

Důkaz

Běžný cvičenec a občasný uživatel doplňků sportovní výživy kvalitu suplementu bohužel ihned nepozná. U proteinů a gainerů se řídí většinou jen chutí a cenou. Jak vůbec pozná rekreační uživatel suplementů, zda např. v devadesátce je skutečně onen deklarovaný vysoký obsah bílkovin, nízký obsah sacharidů a minimální obsah tuků? Pozná to podle výsledků lidí, kteří dávkují tyto konkrétní doplňky opravdu masivně - tedy podle kulturistů spojených se značkou Extrifit.

A nyní přichází průkaznost tvrzení o kvalitě suplementů Extrifit. Závodníci Extrifit teamu užívají v objemové fázi i v období rýsování a zkvalitňování svalové hmoty opravdu velikánské dávky suplementů: 50 - 60 tbl. Amino Hydro 4000, 30 - 40 tbl. Beef Amino Hydro 4000, 3x - 4x denně 50 g 90% proteinu Professional CFM Iso 90, 30 - 40 kapslí Crea Pure Ethyl Ester, 30 - 40 kapslí BCAA Pure, 50 - 100 g Hydro 77 atd. V případě, že by suplementy Extrifit neměly nejvyšší kvalitu a čistotu, nebylo by možné strávit takové množství aminokyselin bez nadýmání, zácpy či průjmu. Ošizený protein nahrazený levným sacharidem by nedovolil vyrýsovat až na kost a stále by pod kůží zůstávala vrstva tuku. Všichni kulturisté Extrifit teamu potvrzují jeho dokonalou stravitelnost, žádné nepříjemné následky v podobě trávících potíží a výsledkem je naprosto dokonalá forma, což potvrzují jejich výsledky. Extrifit na letošní jarní soutěže prostě přivezl ty absolutně nejlepší závodníky. A dokonce i mistra světa 2010, kterým se stal Vojta Koritenský! Ten říká: „Jiné značky než Extrifit nepoužívám. Osvědčila se mi maximální kvalita. Výsledky u jiných značek Vám nezaručím“.

Prezentace Extrifitu

Extrifit chce také, aby se Vám líbily obaly, do kterých jsou produkty zabaleny. Drsňácká grafika je vypracovaná do nejmenších detailů a když si vyrovnáte všechny potřebné suplementy na polici, je radost na ně koukat. Vypadají profesionálně a profesionální jsou! Perfektní lesklé krabice, na zakázku vyrobené lahvičky, pečetě originality, trojité obaly proteinů a gainerů… Prostě paráda!

Rovněž chceme, aby se Vám líbily bannery, které vidíte na těchto stránkách, abychom se originálně prezentovali a zasloužili si Vaši přízeň, která je opravdu veliká, což rovněž vypovídá o kvalitě výrobků Extrifit. Těžko by se k nám tolik zákazníků opakovaně vracelo, kdyby nebyli spokojeni. A to je cílem každé firmy v každém oboru - věrnost zákazníků.

Na začátku, v roce 2007, byla dána jasná firemní filosofie a motto: „Dělat kvalitu z nejlepších surovin, být poctiví a přesní ve složení“. Našim cílem je dát nadšencům kulturistiky nejlepší doplňky, aby jejich práce byla podpořena tou nejlepší výživou, jaká je v současnosti dostupná.\" Dnes tento přístup nese ovoce.

Professional CFM Iso 90

Proč Proffesional Iso 90? Před létem chceme všichni honem udělat figury. Vyladit, co jsme přes zimu pokazili, nebo naopak finálně zpracovat, co jsme přes zimu nahrubo připravili. Je tedy nejvyšší čas začít se suplementací odpovídajících doplňků. Professional CFM Iso 90 berou všichni kulturisté Extrifit teamu a také díky tomuto doplňku dosáhli všichni vynikající formy. Takže chcete-li svaly vykreslit a zvýraznit, zkvalitnit a vytvrdit, doporučujeme Vám začít s dávkováním devadesátiprocentního proteinu 3x - 4x denně. Tento protein je „narvaný\" čistou bílkovinou, nemá přidané vůbec žádné sacharidy a je bez tuku. Perfektně ho strávíte, protože Extrifit Vám přináší chytrý protein obohacený o přírodní trávící enzymy dovezené až z Japonska! Takže se Vám nabízí skvělá využitelnost proteinu a žádné ztráty. Odměrka ve Vás jen „zasyčí“, jak bude bílkovina skvěle strávena a zabudována do svalů.

Kdy užívat Professional CFM Iso 90? Jestli to myslíte s vyrýsováním a zviditelněním svého svalstva opravdu vážně, doporučujeme Vám dát si devadesátku ráno společně se snídaní, pak na odpolední svačinu, po tréninku a ještě před spaním.

Jak chutná Professional CFM Iso 90? Velice příjemné pro Vás bude zjištění, že Extrifit Iso 90 nechutná podivně, jak jste u devadesátek zvyklí. Chutná velmi, velmi dobře! Ten, kdo má již s devadesátkami zkušenosti, ocení výtečné příchutě Extrifit. Zákazníky je nejlépe hodnocena zcela nová jahodová příchuť a osvědčená čokoládová příchuť.
Unikátnost

Poctivost, z té vycházíme, ale je potřeba nabídnout něco navíc. Něco unikátního a špičkového. Proto například vybíráme aminokyseliny, které jsou zcela unikátní: s minimálním množstvím pojiva + hydrolyzací (předtrávením), takže i při množství 50 - 60 tbl denně nemáte žádné potíže s trávením. V těchto aminokyselinách je nejmenší množství pojiva ze všech aminokyselin na trhu. Obsah bílkovin v Extrifit Amino je 90 - 98 %. Kdybyste vzali například 40 tbl běžných amino doplňků, které mají obsah bílkovin 65 - 75 % a pojiva kolem 30 % (což je obvyklé), zkonzumujete cca 65 - 75 g bílkovin a kolem 30 g nestravitelného pojiva (balastu!). Zatímco vezmete-li 40 tbl např. Beef Amino Hydro Extrifit, zkonzumujete 80 g bílkovin a mizivých 3,3 g pojiva (10x méně než u běžných tablet aminokyselin!). Zde vidíte, že srovnávat ani nelze. Jako bychom porovnávali Trabant s BMW.

Pokroky mistra světa Vojty Koritenského, při spolupráci se značkou Extrifit:

1. Fotky z roku 2007 (před Extrifitem), kdy Vojta cvičil stejně jako dnes, ale v suplementaci měl úplný „hokej“:

2. Rok 2008 - první rok spolupráce s firmou Extrifit:

3. Vojta 2 měsíce před soutěží a na soutěži 2010: