Extrifit traning day v Břeclavi

Autor: Pavel Vacek

Máme za sebou už jedenácté setkání a já si marně lámu hlavu, jak ho popsat jinak než těch předchozích deset. Z tohoto rozjímání mě vytáhlo až ranní otevření facebooku, kdy profily našich členů Extrifit Teamu, jakož i samotnou zeď Extrifit.cz zaplavily příspěvky a zprávy od fanoušků, kteří se zúčastnili této akce. V ten moment mi došlo, proč bych měl o Extrifit Training Day psát já? Proč to rovnou nenechat na nich.     

Lukáš Vrábel: Dnešní den byl pro mně opravdu tou pravou motivací !!! Byli jsme na EXTRIFIT TRAINING DAY v Břeclavi. BYLO TO ÚŽASNÉ!  Jak seminář, kde jsme i velice pobavili, tak naučné věci, které byly přínosem i pro mě, no a v poslední řadě pro mě největší zážitek za poslední rok (když nepočítám soutěž) byl TRÉNINK ZE SLAVOJEM BEDNÁŘEM ! (3 týdny do Lee Priest PRO) !!! Je to profi kulturista a velká česká osobnost tohoto odvětví a mě se povedlo si s ním odjet trénink, jako bych byl jeho sparing. Věta od něho při jednom cviku byla \"tyjo dobře jedeš a síla tam je\" a moje odpověď \" to je jasné, protože ten pocit, když tě jistí PRO, je jinde. To pobavilo nás oba a i Vojtu Koritenského, co cvičil vedle nás (je taky PRO). Všechno dnes bylo super a jenom mě to utvrdilo v tom, že EXTRIFIT je prostě super! a jeho CELÝ TÝM TAKY !!! díky kluci !  

Michaela Kopřivíková
Zdravím! Posilám fotky ze včerejška a moc bych chtěla poděkovat za tak skvělou akci, jakou jste uspořádali. Byl to obrovský zážitek nejen pro mě a z tréninku s Timeou jsem si odnesla rady a tipy, za které jsem nesmírně vděčná. Bylo mi ctí strávit den s takovými jmény jako je Vojta, Slavoj, Milan. No prostě všichni jsou skvělí a já vám velice děkuju za příležitost tyhle borce a děvčata vidět live!! Ať se daří a víc takových akcí.  

Petr Kučka: Neděle ve společnosti vzorů, motivátorů, soupeřů ze závodů a krásných žen. Super neděle!   Vašek Lapčík: TEAM EXTRIFIT!!! Extrifit.cz bylo to super pánové a dámy 

Těch vzkazů je samozřejmě více, ale pro obraz, jak asi probíhal Extrifit Training Day by to mohlo stačit. Další obrázek si můžete vytvořit z přiložené fotogalerie. Přesto si dovolím zrekapitulovat dění a program Extrifit training Day. V první řadě se vás sešla hromada, což je vážně super, protože semináš Extrifit Teamu neměl hluchá místa a nesl se ve velmi uvolněné atmosféře. Přesto věřím, že kluci a holky rozdali pár dobrých tipů a rad.  

Po semináři, který trval dvě hodiny jsme si dali soutěž o balení beefmassu, kdy předmětem tohoto boje o 3 kila gaineru, bylo setrvání v pozici rozpažených paží s dlaněmi ke stropu, na nichž trůnilo 3-kilové balení Beefmassu. Časem 3,42 si ho vysloužil Pavel Čermák. A vypadalo to, že trénink ramenou má už za sebou. Zatímco jedni soutěžili, jiní už se fotili společně s našemi hvězdami, nechávali si podepisovat fotografie a domlouvali společné tréninky. Každopádně, nikdo nepřišel zkrátka, neboť všichni zúčastnění dostali dárek od firmy Extrifit v podobě vzorků produktu CFM80. Pak už se „jenom“ trénovalo ať už společně se členy Extrifit Teamu jako sparingpartneři, nebo alespoň pod jejich dohledem. Výjimku tvořila dvojice Vojta – Sabina, která si dala společný trénink pro čtvrtý díl On the Top, který rámcově zmapuje i dění na Extrifit Day, takže další várku nadšení si dáme příští týden. Nadšení je totiž to, o co tu jde. Vidět, jak jsou naši fanoušci spokojení, jak odcházejí radující se z podepsaných fotek a pozorovat směsici nadšení a obdivu v jejich tvářích je odměna zase pro nás. A proto mi dovolte opět jednu citaci, tentokrát z druhé strany. Od Extrifit Teamu, od Sabiny Plevákové, která zítra odlétá do USA soutěžit na Arnold Classic.   

Dnešný den bol peckový!!!  Som rada, že som mohla byt na EXTRIFIT DAY. Ďakujem za dobitie bateriek par dni pred odletom. Toto som naozaj potrebovala.\"   A o tom to je přátelé. Proto se těším zase někdy na setkání při Extrifit training Day XII.