Extrifit Training Day XI

Autor: Pavel Vacek

Je mi potěšením vám oznámit, že je tu první setkání s fanoušky zn. Extrifit v roce 2015, pořádaný pod zažitým názvem Extrifit Training Day. Tentokrát již s číslovkou jedenáct, poprvé však na Moravě, poprvé v Břeclavi a poprvé se čtyřmi slovenskými členy Extrifit Teamu.

Stalo se již tradicí, že s každým Extrifit training day se snažíme přinést našim fandům něco nového a ojedinělého. Ať už to jsou nové tváře týmu, či nějaké klíčové události. Myslím si, že onou novinkou, tím pomyslným tahákem zejména pro borce kolem dvaceti let, může být účast dvou výrazných slovenských kulturistů. Dvou mladíků, kteří jsou odborníky označováni za výrazné talenty a naděje slovenské kulturistiky. Tím jedním je nejtěžší závodník, který se kdy představil v juniorské kategorii na slovenských pódiích a získal medaili, obrovitý David Oravec. Tím druhým je závodník, který doslova zvedal ze židlí diváky na Mozolani Classic 2014 svou absolutní symetrií a elegancí postavy, kombinovanou s dostatečnými svalovými objemy, Roman Vavrečan. Bonusem pro návštěvníky Extrifit training day bude fakt, že oba jsou v plné přípravě na jarní sezonu. Zkrátka nepřijdou ani milovníci ladných křivek a ženské sportovní krásy, zrovna tak jako adeptky kategorie Bikiny fitness, které mohou zahrnout otázkami Mistryni světa Timeu Trajtelovou. Jak Timea, tak David a Roman se představí českým fanouškům na  Extrifit Training day poprvé a dle jejich slov se na tuto příležitost velmi těší.

Když už jsme zmínili přípravy na jarní soutěžní sezónu, můžeme vás směle nalákat na adekvátní formy téměř všech členů Extrifit Teamu. Na dubnovou soutěž Mozolani Classic 2015 totiž připravuje svůj profesionální debut Vojta Koritenský a vy byste si neměli nechat ujít šanci vidět na vlastní oči jeho výrazný progres. Naopak pár dní bude dělit Slavoje Bednáře od profesionální soutěže Lee Priest classic v australském Melbourne. Ani Slavoj se přes rok zrovna neflákal a jeho momentálních 110 kilo určitě stojí za cestu na sraz. V masivnosti nezůstanou pozadu ani comeback připravující Petr Března, či supermohutný Radek Lonc. Na slovenskou soutěž se chystá i  Milan Obořil a možná nám předvede společný trénink s dalším excelentním „nohařem“ Extrifitu Norbertem Zajacem. Svůj brutální V-tvar trupu i přes aktuální objemovku představí Kuba Šubrt. To vše završí nejširší kulturista ČR, profesionál IFBB Tomáš Kašpar a nejkrásnější bikiny závodnice světových pódií Sabina Pleváková. Už teď je vám jasné, že v Břeclavi bude toho dne největší koncentrace svalů a sportovní krásy v ČR a fandům Extrifitu a kulturistiky se dostane při této ojedinělé akci neopakovatelného zážitku.  

I tentokrát budete mít možnost klást elitním sportovcům Extrifit Teamu otázky, které Vás zajímají, i tentokrát budete mít ojedinělou možnost ochutnat na vlastní kůži tréninkové zatížení ve dvojici s elitním sportovcem a i tentokrát strávíte super neděli s bandou lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy. A budeme také opět soutěžit, rozdávat, trénovat, ochutnávat... Logickou samozřejmostí je pak společné fotografování, trénink a příjemný pokec s naší absolutní kulturistickou špičkou. O zážitcích mnohdy na celý život snad ani nemusíme mluvit. V podstatě bude hodně záležet na vás, jak si to užijete.  

Takže kdy a kde se sejdeme?

Setkáme se v H-Fitness, OD M-1 centrum Lidická 3411, Břeclav. Sejdeme se tam v neděli 1. 3. 2015 ve 14 hodin. Seminář je i tentokrát zcela zdarma. Platíte si pouze Váš trénink a Vaši konzumaci na fitness baru.

Přijeďte, jste srdečně zváni. Bude to pecka, na Moravu jedeme poprvé a tak jsme sami zvědaví, jestli se Moraváci nenechají zahanbit. Ostatně, laťka účasti je vysoko a mají co překonávat. My však pevně věříme, že se to povede. Koneckonců, podívejte se sami. :-)