EXTRIFIT TRAINING DAY VIII JIŽ TUTO NEDĚLI.

Autor: Pavel Vacek


Je tady začátek školního roku, podzimní sezona klepe na dveře a i když se většiny fanoušků tyto dva pomyslné mezníky roku nijak nedotýkají, je čas oznámit pořádání Extrifit Training Day s římskou číslicí VIII.

Extrifit Team se již poosmé setká se svými fanoušky!

I tentokrát budete mít možnost klást elitním sportovcům Extrifit Teamu otázky, které vás zajímají, i tentokrát budete mít ojedinělou možnost ochutnat na vlastní kůži tréninkové zatížení ve dvojici s elitním sportovcem a i tentokrát strávíte super neděli s bandou lidí, kteří mají společné zájmy jako vy.

Zároveň platí, že s každým Extrifit setkáním se snažíme přinést našim fandům něco nového a ojedinělého. Minule to byl příchod nového člena Extrifit Teamu Dalibora Hájka, tentokrát to bude nemenší hromada masa ztělesněná Tomášem Kašparem.

Ale toto setkání přinese i obrovský bonus navíc! Vojta Koritenský, Slavoj Bednář, Dalibor Hájek, Tomáš Kašpar a Katka Kyptová, to vše jsou jména, která se nacházejí před svými vrcholy sezóny! Je tedy jasné, že všichni tito sportovci již budou adekvátně vyrýsovaní a svalnatí, připravení bojovat o své tituly. Dámy a pánové, je vám tedy jasné, že na Extrifit Training Day se bude na co dívat? Tady nesmíte chybět! ale jistě platí, že i ostatní členové týmu jako je Radek Lonc, Martin Holub, Bára Černáková a Petr Března jistě budou mít svým fandům co sdělit.

NOVÉ INFORMACE!

Jsme nadšení, že se máme potvrzené účasti dalších osobností z naší kulturistické a fitness komunity. Návštěvníci jistě přivítají možnost pohovořit s úspěšným státním trenérem juniorské reprezentace Vláďou Pajičem. Dále se můžete setkat s oblíbeným moderátorem kulturistických akcí, metodikem a autorem knihy\"Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z\" Lukášem Roubíkem a zcela nepochybně budou zvědaví na aktuální formu Milana Obořila před nadcházejícím MS juniorů.

Budeme také díky společnosti EVL\'S soutěžit o trička, vlastnoručně podepsaná Mr. Olympia, Dorianem Yatesem a Phillem Heathem.

Takže kde se sejdeme?

Minule jsme využili prostory pardubického Fine Fitness a tyto se ukázaly téměř jako dokonalé pro tento typ akce. Navíc jsou Pardubice umístěny strategicky uprostřed republiky, odevšad skoro stejně daleko, takže se sejdeme znova zde.   

Kdy a kde?

Bude to 8. 9. 2013 ve 13:00 hod. Fine Fitness- Fitness v Pardubicích, ulice Jindřišská 276

Seminář je i tentokrát zcela zdarma, společná focení se členy jakbysmet. Platíte si pouze váš trénink a vaši konzumaci na fitness baru.

Jo, a abych nezapomněl! Budou dárečky! Všichni, kdo přijdou, dostanou pozornost od firmy Extrifit. Takže doražte, bude to pecka! Team