Extrifit Training Day IX

Autor: Pavel Vacek
S potěšením vám mohu oznámit, že je před námi již devátý sraz fanoušků firmy Extrifit!
I tentokrát budete mít možnost klást elitním sportovcům Extrifit Teamu otázky, které vás zajímají, i tentokrát budete mít ojedinělou možnost ochutnat na vlastní kůži tréninkové zatížení ve dvojici s elitním sportovcem a i tentokrát strávíte super neděli s bandou lidí, kteří mají společné zájmy jako vy.   Zároveň platí, že s každým Extrifit setkáním se snažíme přinést našim fandům něco nového a ojedinělého. Minule to byl příchod nových členů Extrifit Teamu Milana Obořila a Tomáše Kašpara a i nyní vám opět představíme nové dvě tváře, které vás svou výkonností nadchnou zrovna tak. Jejich jména prozatím nechám zahalena rouškou tajemství, nicméně v době uskutečnění Extrifit Training Day je již pravděpodobně budete znát. IMG_0228
Ale toto setkání přinese i obrovský bonus navíc! Každopádně uvidíte největší koncentraci českých profesionálů v jednom teamu a vedle sebe. A to jak ve federaci IFBB, tak i v NABBA jejíž profi divizi bude zastupovat Slavoj Bednář.

Můžete se už teď těšit na ostříleného a zkušeného Dalibora Hájka, na svůj profi debut čekajícího Tomáše Kašpara, již zmíněného Slavoje Bednáře, vítěze Arnold Classic Vojtu Koritenského, formu nabírajícího Radka Lonce, juniorského mistra světa Milana Obořila a dvě nové, prozatím ještě nepoznané, tváře. Zároveň vám s vašimi dotazy pomůže odborný metodik Svazu kulturistiky Lukáš Roubík. 

Budeme opět soutěžit, klást otázky, trénovat, pravděpodobně se stanete přímými svědky natáčení videologu pro Ronnie.cz. Logickou samozřejmostí je pak společné fotografování, trénink a příjemný pokec s naší špičkou. V podstatě bude hodně záležet na vás, jak si to užijeme. My jsme pro každou špatnost :-)
Takže kde se sejdeme? Ačkoli jsme původně recenzovali sraz v nových prostorách Extrifit Gymu v Hradci Králové, stavební úpravy nám poněkud zkřížily plány. Ale zase tak moc to nevadí, protože v záloze máme plnohodnotnou adekvátní náhradu v podobě osvědčeného a vyzkoušeného Fine Fitness v Pardubicích. Navíc jsou Pardubice umístěny strategicky uprostřed republiky, odevšud skoro stejně daleko, takže se sejdeme znova zde.  

Kdy a kde? Bude to v neděli 16. 2. 2014 ve 14:00 hod. Fine Fitness- Fitness v Pardubicích, ulice Jindřišská 276   Seminář je i tentokrát zcela zdarma, společná focení se členy jakbysmet. Platíte si pouze váš trénink a vaši konzumaci na fitness baru.
Přijeďte, bude to pecka. Ostatně jako minule.