Extrifit training day III

Autor: Pavel Vacek

Jsme tady s novým příběhem, s novými kulisami a starým, populárním obsazením. Jsme tady s dalším setkáním s lidmi se stejnou krevní skupinou, stejnou chutí do těžké dřiny a stejným zápalem pro věc. Jsme tady se třetím setkáním fanoušků značky EXTRIFIT pod názvem EXTRIFIT TRAINING DAY III. 384780_1987191014358_1680793477_1405593_901646027_n.jpg
No koho se můžete těšit?

Určitě na tituly ověnčeného Vojtu Koritenského, neméně úspěšného Slavoje Bednáře, monstermasse Petra Březnu s jeho 136 kily, čerstvou juniorskou vicemistryni světa v bodyfitness Báru Černákovou, vicemistra světa Martina Holuba a účastnici letošního Ms. Universe Karolínu Holubcovou. Zkrátka a dobře kompletní Extrifit team, který po celý tento rok příkladně reprezentoval Českou republiku.

Co se tam bude dít?

Zkuste zabrouzdat on-line poradnou. Nebo víte co? Udělám to za vás.

„Mám 75 kilo a potřebuji přibrat, co mám dělat?“ „ Jaký protein je nejlepší?“ „ Kolik mám dávat BCAA?“ „ Jaký je nejlepší cvik na záda?“

Tohle jsou jednoduché otázky, na které není jednoduché odpovědět. Anebo vás již nebaví slyšet pouze jeden názor a chcete slyšet více argumentů a pohledů na věc?
Nevím, jaká jiná lepší příležitost by se vám měla naskytnout, aby vám na vaše dotazy odpovídala takřka celá česká amatérská špička.

Anebo si chcete jen tak pokecat o závodech, různých federacích, popřípadě získat nějaké ty drby, které se na stránkách žádného portálu nikdy neobjeví? Opět máte jedinečnou možnost, nechat si potvrdit nebo vyvrátit nejrůznější fámy a spekulace od těch, kterých se to týká a to rovnou z první ruky.  
2.jpg
Bude se taky cvičit?

No jasně, že jo! Ale máme ve vybraném fitku příležitost vyzkoušet tzv. crossfit trénink pod vedením zkušeného trenéra, který touhle metodu má fakt vymakanou. Nicméně není to náš typický trénink a tak vám v tuto chvíli dám na vybranou. Napište nám v diskusi pod článkem, zdali chcete vyzkoušet něco netradičního, v tomto případě crossfit, nebo dáte přednost klasice v podání typického tréninku jednotlivých borců?

Kdy a kde to bude?

Vyslyšeli jsme hlasy, volající po tom, aby se Extrifit training day konal v různých městech. A tak po České Lípě a Liberci uvidí Extrifit team v akci také Hradec Králové. Extrifit Day se uskuteční 17. 12. 2011 ve Fitness klub FILIP, sídlící na adrese Jana Masaryka 1713, 500 12 Hradec Králové. Akce začne v tradičním čase od 14 hod.

Pozvánka

Účast na této akci není limitována žádnou podmínkou, může přijít kdokoliv, kdo má zájem o trénink, doplňky výživy a sportovní životní styl. Co je v dnešní době neméně důležité: Tato akce je zcela zdarma!!! Každý bude vítán. mapa_-_filip_2010.jpg