EXTRIFIT SPONZOREM EVL'S PRAGUE 2013

Autor: Pavel Vacek

Jak jistě každý kulturistický fanoušek ví, do Prahy se opět blíží významná událost našeho sportovního odvětví. Tou je bezesporu již 2. ročník špičkové soutěže profesionálních kulturistů, světově známé pod názvem Evl’s Prague 2013.

A kde je dobrá kulturistika, tam nemůže Extrifit chybět. A proto společnost Extrifit hlasitě oznamuje, že se stala jedním z hrdých sponzorů tohoto svátku kulturistiky nejenom u nás, ale v celé Evropě! Ano, je to tak, neboť věhlas soutěže a obsazení těmi nejlepšími kulturisty naší planety už dávno přesáhlo hranice České republiky a pomalu, ale staví po bok těm nejvýznamnějším soutěžím tohoto roku.

I my, značka Extrifit, se budeme snažit překonat vysoko položenou laťku, kterou jsme si nastavili při naší premiérové výstavní účasti v minulém roce.  Takže i nyní počítejte s nepřehlédnutelným stánkem, plně obsazeným domácími hvězdami našeho Extrifit Teamu. Opět se dočkáte vstřícnosti našich borců, která překvapila nejednoho fandu kulturistiky, opět jistě využijete příležitosti k pořízení společných fotografií s vítězi těch nejprestižnějších amatérských soutěží a opět budete mít možnost oblažit své oko pohledem na půvabné hostesky. Nebude chybět ochutnávka našich výrobků a mnoho a mnoho dalších lákadel. Nechte se překvapit.

Zkrátka, my si to na EVL’S Prague hodláme užít. Přidejte se k nám.

Při této příležitosti také web Extrifit.cz připravuje soutěž o 10 vstupenek na tuto výjimečnou událost tohoto roku. Podrobnosti si nenechte ujít již příští týden.

Malé ohlédnutí za loňským ročníkem v podání Extrifitu.