Extrifit rozdává dárky

Autor: Pavel Vacek


 V minulém článku jsem Vám sliboval množství akcí a služeb pro Vás, naše zákazníky. Určitě jste si říkali, že v tom bude nějaký háček, že to je zase jen jakýsi reklamní chyták. Já se Vám vůbec nedivím. Proto si dovolím citovat z našeho předešlého článku a podat k tomu podrobné vysvětlení.   „Chcete trička? Fajn, dostanete trička z poslední kolekce. V originál designu Extrifit, prvotřídní kvality, které se Vám neroztrhne při prvním opakování bench-pressu.“   Při objednávce jakéhokoliv zboží v hodnotě nad dva tisíce korun od nás dostáváte zdarma tričko z poslední kolekce, dle Vašeho výběru velikosti a barvy (uveďte v poznámkách v objednávce). Navíc máte 25% slevu při objednání 3 ks stejných nebo i rozličných produktů! Od teď, už totiž budeme jen a jen rozdávat. DSC_3098.jpg   \"Chcete fotky? Bezva, dostanete originál. Vlastnoručně podepsané fotky od všech borců Extrifit Teamu. A nejen to. Aby toho nebylo málo, dostanete od nás navíc hodnotný dárek. A když říkám hodnotný, tak tím nemyslím nějakou lacinou tužku s klíčenkou.\"   Do každé Vaší objednávky a to v jakékoliv hodnotě, Vám budou přibaleny čtyři rukopisně podepsané fotografie od všech vyobrazených borců na dané fotce. Tyto nádherné umělecké kousky, zhotovené naším nejlepším kulturistickým fotografem, Josefem Adltem, můžete sbírat a v momentě, kdy shromáždíte 20 obrázků (to znamená stačí si jen 5x objednat cokoli z našeho eshopu), dostáváte od nás dvoukilové balení Proteinu Professional WPC 80 v maloobchodní ceně 1458,-Kč absolutně zdarma!!! A ještě Vám dáme na výběr příchuť J. VANOCE2010karty2.jpg  
 \"Fandíte klukům z Extrifit Teamu? Chcete se s nimi setkat osobně, pohovořit s nimi o čemkoli? Chcete jim dělat sparinga na tréninku? Super! Budete mít možnost. Pouze Vy, naši zákazníci (a nikdo jiný !!) budete mít možnost pravidelných setkání tváří v tvář s Petrem Březnou mistrem ČR, vicemistrem ČR Slavojem Bednářem, vicemistrem světa Martinem Holubem, mistrem světa Vojtou Koritenským a bronzovou z MS Karolínou Holubcovou. Ve dvaceti bych za tuhle možnost prodal vlastní babičku.\"
 To nejlepší na závěr. Každý zákazník, který si z www.extrifit.cz  objednal, nebo teprve objedná zboží v libovolné hodnotě, od nás dostane e-mailem pozvánku na Extrifit  Training Day, jehož se zúčastní všichni borci Extrifit Teamu. Tato akce je pouze pro zákazníky www.Extrifit.cz s doprovodem a my se budeme srdečně těšit na Vaší účast. Proto můžete dorazit zcela bez ostychu. Můžeme si společně zacvičit, získáte nové zkušenosti, nové kontakty anebo pouze příjemně strávit pěkné odpoledne.  Navíc je pro každého z Vás připraven dárek v podobě hodnotného doplňku stravy od spol. Extrifit jako poděkování za to, že jste přijali naše pozvání. Tato akce se bude konat zhruba každé dva měsíce a podrobnosti obdržíte ve výše zmiňovaném e-mailu.  100_2029.jpg   A navíc k tomu všemu můžete využít našich vánočních slev 30 % a to dokonce na tři produkty najednou !
WPC 80.jpg CREA ETHYL ESTER.jpg V44 VITA COMPLEX FORTE.jpg  

V této objednávce ušetříte 30% za produkty v akci, díky množstevním slevám dostanete na každý další produkt 25% slevu a to znamená že v této konkrétní objednávce ušetříte 894 kč + poštovné ZDARMA za objednávku nad 2000 kč + TRIČKO ZDARMA za objednávku nad 2000 kč !!!

Váš EXTRIFIT TÝM