Extrifit novým generálním partnerem Svazu kulturistiky a fitness České republiky

Autor: Extrifit

Společnost Extrifit, výrobce špičkových doplňků sportovní výživy, které znají zákazníci ve více než 25 zemích světa, se stala novým generálním partnerem Svazu kulturistiky a fitness České republiky.

Letos je tomu 7 let, kdy společnost Extrifit®, s. r. o., vznikla, a za tu dobu se stala synonymem pro doplňky sportovní výživy nejvyšší kvality, které jsou vyhledávány sportovci nejen z oblasti kulturistiky a fitness, ale ze všech silových i silově-vytrvalostních disciplín. Extrifit vždy podporoval sportovce, a to ať už ty nejznámější z řad profesionálních závodníků, které znáte jako tváře prestižního Extrifit Teamu, tak závodníky začínající, pro které pořádá pravidelné semináře a pomáhá jim v přípravě na soutěže a kteří startují pod značkou Extrifit Clubu. Extrifit také dlouhá léta podporoval soustředění mladých talentovaných závodníků a motivoval řady dalších díky svým tréninkovým dnům "Extrifit Training Day". Spojení značky Extrifit a Svazu kulturistiky České republiky je tak logickým vyústěním cesty k podpoře kulturistiky a fitness v nejširším měřítku v celé České republice.

Sportovní výživa Extrifit se tak bude objevovat na soutěžích SKFČR, a to jak na pódiích v podobě cen pro závodníky, tak i v rámci výstavních stánků, ochutnávek tyčinek či rozdávání vzorků suplementů zdarma. Doplňky Extrifit budou dostávat i reprezentanti účastnící se reprezentačních srazů, všichni nominovaní na mezinárodní soutěže mistrovství Evropy a mistrovství světa se mohou těšit na nové exkluzivní reprezentační dresy určené jen pro ty nejlepší české amatérské závodníky. S Extrifitem se pak samozřejmě setkají i účastníci soustředění a seminářů, a to včetně toho prvního z nich, který se koná již 18. března v Praze. V neposlední řadě se pak všichni závodníci mohou těšit na možnost nákupu doplňků sportovní výživy za exkluzivní ceny určené jen pro členy svazu kulturistiky.

Svaz kulturistiky a fitness České republiky je hrdý na nově navázané partnerství, které i díky nebývale velkorysému objemu pomůže všem závodníkům k ještě lepším výsledkům!