V44 Vita Complex Forte - Nejkomplexnější a nejsilnější vitalizační komplex na trhu!

Autor: Pavel Vacek
V44 - JPG.jpg
Špička

Tento produkt se řadí na samou špici multivitamínových a multiminerálových produktů. Nejenže je sestaven ze 44 ingrediencí, ale tyto ingredience jsou obsaženy ve výjimečné síle. Každá tableta totiž obsahuje 2027 mg účinných látek!

Mimořádnost - chelátové vazby

Ozdobou V44 jsou pak minerály ve vysoce vstřebatelných chelátových vazbách, které jsou lidským organismem nejlépe využitelné a které odlišují obyčejné multi produkty od těch nejlepších.

Železo - nejlepší (!) vazba

Jeden z nejdůležitějších esenciálních minerálů - železo - je vázán v produktu V44 na mléčnan (laktát), který s železem tvoří organickou vazbu a představuje vůbec nejlepší možné využití pro lidský organismus.

Komplexnost

V produktu V 44 jsou zastoupeny také nadstandardní složky, jako jsou echinacea, která je významným přírodním bojovníkem proti virům a nachlazení a zvyšuje obranyschopnost organismu, ženšen - ruský a čínský přírodní lék proti stresu, nervozitě a na posílení imunity, rostlinné extrakty a mořské řasy - nejsilnější zdroj přírodního jódu, který je účinným pomocníkem proti depresím, reguluje správnou funkci štítné žlázy, dodává vitalitu a zabraňuje tloustnutí, dále pak afrodisiakální extrakt muira puama, který je aktivátorem libida a sexuálních funkcí, a celá řada energizujících látek. Opravdu bohatě jsou zastoupeny složky povzbuzující mozek, zvyšující mozkovou aktivitu a zlepšující paměť. Zastoupen je i komplex pro správnou činnost srdce a odolnost proti civilizačním chorobám a další a další…

Co můžete očekávat?

Pravidelným užíváním V44 Vita Complex Forte docílíte jednoznačného zlepšení psychické a fyzické kondice. Budete se cítit zdravější, mít více chuti do života (jak popisují uživatelé V44). Pocítíte větší chuť do tréninku, více energie, méně únavy, budete bystřejší, výkonnější a pozornější!

Cenová politika

Extrifit nastavil cenu V44 tak rozumně, aby byl tento skvělý produkt dostupný všem. Pokud budete hledat výrobek, který by se alespoň přibližoval komplexu V44, nenajdete jej. A když ano, bude dvakrát až třikrát dražší. Pozor! My máme 2027 mg v jediné tabletě! Takové množství mají jiní ve 4 až 5 tabletách. Naše jediné balení Vám vystačí na celé 2 měsíce!
Extrifit nasadil laťku vysoko. Nejdůležitějším úkolem je držet ji! A daří se to skvěle!


Kompletní informace naleznete ZDE