Extrifit na EVL's Prague Pro 2014

Autor: Pavel Vacek

Už jen několik hodin zbývá do zahájení třetího ročníku světové profesionální soutěže EVL’s Prague Pro 2014.

Jedno známé přísloví platí, že do třetice všeho dobrého. Myslím, že v případě tohoto ročníku to bude platit bezezbytku. Startovní pole nám nabízí jména, před kterými ostatní profesionální Grand Prix pouze blednou závistí. Navíc v termínu, který zaručuje absolutně špičkové formy všech zúčastněných aktérů.

Ani Expo nezůstává pozadu a po nesmělých krůčcích v prvních ročnících letos nabídne rekordní počet stánků a značek. A jako od prvopočátku, Extrifit nebude chybět.

I my se řídíme heslem do třetice všeho dobrého a proto jsme si pro vás přichystali něco vážně extra. Už jenom to, že významné profesionální soutěže se zúčastní člen Extrifit Teamu Tomáš Kašpar, stojí za oslavu. Ale my přivezeme i krásné dívky v roli hostesek, které vám rádi nabídnou ochutnávku sortimentu zn. Extrifit. Fanoušky jistě potěší kompletní Extrifit Team, který jako vždy bude připravený pro společné fotografie. A překvapíme vás naším exhibičním vystoupením.

Pokud jste pravidelnými účastníky soutěže EVL’s Prague a líbili se vám naše mnohdy divoké, ale vždy pozornost přitahující exhibice, vězte, že v porovnání s tím, co pro vás chystáme letos, byly tyto exhibice pouhou chudokrevnou polívčičkou. Jsme pevně přesvědčeni, že nebudete litovat času vyhrazeného pro program EXPA, neboť v přibližných časech 13:30, 16:30 a 17:30, kdy má prostor právě Extrifit, vás i letos dokážeme dobře pobavit a vy na oplátku opět vytvoříte neopakovatelnou atmosféru u stánku značky Extrifit.

Přijďte, budete u nás vřele vítáni, protože i vy jste součástí značky Extrifit.