Extrifit na Evl's Prague

Autor: Pavel Vacek

Kdo včera nebyl na první profesionální soutěži v ČR po 15 letech, může si dnes plným právem vyčítat absenci prvotřídního kulturistického zážitku. Vždyť vidět vynikající profesionální kulturisty na vlastní oči, vyfotit se s nimi, potřást jim pravicí, to je přeci zážitek pro každého kulturistického fanouška.

V tomto článku nenajdete fotky ze soutěže, těch je všude dost. Já se soustředím na to, co je tuzemskému mnohdy mnohem bližší. Setkání se s naší tuzemskou špičkou. Vždyť kde si můžete pořídit společnou fotku s vítězem Arnold Classic Vojtou Koritenským? Kde si můžete porovnat famózní lýtka Katky Kyptové? Kde dostane autogramy od juniorské vicemistryně světa Báry Černákové? Kde si popovídáte s Petrem Březnou a poronáte paže s Radkem Loncem? Vymyslel bych ještě spoustu dalších a dalších otázek, ale asi už by to nemělo smysl. Odpověď je totiž pořád stejná: u Extrifitu.

Extrifit včera absolvoval svou výstavní premiéru a hrdě mohu říct, že obstál se ctí. Vlastně bych mohl expozici vychválit mnohem víc, ale jednak se říká, že samochvála smrdí a za druhé jsem dnes ráno zjistil, že už to za nás dělají návštěvníci Expa na různých kulturistických webech a sociálních sítích. Pokud se totiž skloňuje název Expo, druhým dechem se ihned dodává Extrifit. A jak by řekl klasik, vo tom to je.

Extrifit chce rozdávat radost, motivaci, požitek ze svalů a kulturistiky, protože Extrifit je kulturistika.