Extrifit BCAA Instant

Autor: Pavel Vacek

Je mi to jasné. Vidíte název článku a říkáte si, co že nám to zase chtějí nacpat do hlavy. Vždyť BCAA už každý zná, každý je má a používá. A vlastně máte pravdu. O BCAA už byly popsány tuny papíru a internet je doslova přecpaný informacemi o nich. Ale pozor! Teď přeci jen zbystřete, protože nyní jsou zde instantní BCAA a ty rozhodně každý nemá a jejich používání se prozatím omezilo jen na jedny z nejlepších a nejmohutnějších kulturistů v České republice, jakými jsou například obrovitý Petr Března, supermohutný Radek Lonc, anebo velmi úspěšný Vojta Koritenský. Zařaďte se po jejich boku a dopřejte svým svalům to nejlepší, co vám tito borci mohou doporučit.
  BCAA INSTANT
Extrifit BCAA Instant jsou totiž úplně nový typ BCAA a jedná se o unikátní sofistikovanou směs! 
O co vlastně jde?

Běžná prášková BCAA mají totiž pěkně hnusnou chuť. Jde o nechutně hořkou a páchnoucí substanci, takže delikatesou je bude nazývat pouze chuťový masochista. Právě to je důvod, proč byla BCAA dosud vyráběna pouze v kapslích nebo tabletách. BCAA Instant Extrifit mají ale zcela odstraněnu hořkou pachuť, což umožnilo jejich následné dochucení. Nyní chutnají výborně!

Můžete namítnout: Na a co, tak jsou obyčejné kapsle bez chuti, proč bych měl brát ještě tyhle?

Protože u BCAA je klíčovou předností rychlost vstřebání a následné nastartování anabolizujících procesů tolik potřebných pro váš růst. Zároveň jsou BCAA nezbytné také v dietě jako účinná ochrana svalové hmoty. Vy si prostě nemůžete dovolit ztratit ani deko svalů. Tedy pokud nejste zrovna Mr. Olympia nebo někdo podobných rozměrů. Právě díky těmto vlastnostem jsou BCAA pro kulturistu tak cenné a v podstatě nepostradatelné. Jenže tohle všechno už asi dobře víte. Ostatně kvůli tomu je po svém náročném tréninku užíváte.
Ale co kdybyste nemuseli čekat na konec tréninku? Co kdybyste mohli užívat něco, co by radikálně zlepšilo regeneraci vašich svalů, něco, co by vám dovolilo dodávat do vašich svalů BCAA nepřetržitě?

A to je právě ono! To je ta klíčová výhoda oproti běžným BCAA! BCAA Instant Extrifit vám totiž dovolí dodávat esenciální aminokyseliny v potřebném množství po celou dobu vašeho brutálního tréninku. Od teď můžete dodávat až extrémní množství aminokyselin, bez toho, abyste trávili čas polykáním kapslí a třásli se strachy, že se vám v následující sérii vrátí zpátky do krku. Ne, teď prostě a jednoduše vezmete 4 odměrky, které mimochodem představují 20!! gramů čistých BCAA, zamícháte, a za 20-30 sekund máte připravený bezvadný drink, která navíc ještě skvěle chutná. Zkuste si tohle s obyčejnými BCAA. Rozdělejte kapsli, nasypte jí do vody, zamíchejte, a co se stane…? Nic. Pořád to plave na povrchu a následně přilnuté k povrchu sklenice.

Extrifit BCAA Instant si můžete připravit klidně i doma, s účinnosti se nic neděje. Naopak, nechte si nápoj vychladit a při tréninku už nebudete chtít pít nic jiného. Nikdy. Petr Března pije při tréninku nápoj, který si připraví z 9 odměrek. To je 45 gramů BCAA. To je prosím pěkně 90 kapslí. 90 kapslí!!! Zkuste to spolykat. Někde u čtyřicáté si budete říkat To. Musí. Přestat.
Jistě sami uznáte, že tato forma je jednodušší, účinnější a dokonce také chutnější. Prostě neexistují žádné argumenty proti.

BCAA JSOU ZÁKLADNÍM DOPLŇKEM PRO BUDOVÁNÍ SVALŮ A PRO MAXIMÁLNÍ REGENERACI. JE JEN NA VÁS, JAKOU FORMOU JE DO SVÉHO TĚLA DODÁTE. ÚSPĚŠNÍ SPORTOVCI Z EXTRIFIT TEAMU DOPORUČUJÍ TU NEJÚČINNĚJŠÍ. BCAA INSTANT EXTRIFIT 384780_1987191014358_1680793477_1405593_901646027_n.jpg
Petr Března:
\"Tak tedy k BCAA INSTANT - je to naprostá šleha! Teď v období odpočinku mi to přišlo strašně vhod, než abych do sebe cpal denně 90 kapslí, namíchám 9 odměrek do 1,5 l vody a s chutí to vyžahnu. A ještě si na tom pochutnám. Fakt super!\"

Radek Lonc:
\"BCAA instant jsem zařadil mezi oblíbené doplňky, protože si můžu namíchat 25 g BCAA a popíjet je během tréninku, kdy je mé tělo nejvíce potřebuje.\"

Vojta Koritenský:
  1. odpadá mi každodenní polykání desítek kapslí
  2. nekrkám po nich prach
  3. vyjdou ještě k tomu levněji než kapsle, což je super, když srovnám výhody
  4. doplňuji je během celého tréninku i během celého dne, aniž bych na to musel myslet
  5. ušetřím za nápoj ve fitku a ještě si na nich pochutnám
  6. během tréninku bez problému vypiju 20 - 30 g BCAA (jinak bych musel polykat 40 - 60 kapslí, což by se mi asi dost vracelo při cvičení)
Bára Černáková:
\"Nové BCAA Instant se staly mým nejoblíbenějším doplňkem výživy. Získaly si mě svou instantní, lehce rozpustnou formou, vysokou koncentrací a v neposlední řadě lahodnou chutí, a to se zanedbatelným množstvím sacharidů (méně než 1 g v 1 odměrce). BCAA Instant užívám před tréninkem a i v jeho průběhu. Jelikož trénuji intenzivně celý rok, díky BCAA Instant pociťuji dostatek energie po celý trénink. Vím, že s novými BCAA Instant zvládnu lépe dietu, protože právě v tomto období nejvíc ocením jak jejich účinek, tak právě tu výtečnou chuť.\"

Slavoj Bednář:
\"Už jsi někdy polykal denně 60 kapslí BCAA? Protože tolik je jich potřeba dávat, pokud chceš potenciál BCAA opravdu využít. I 30 kapslí je dost, když k tomu valíš ještě tribulus, amina atd. Instant BCAA jsou pro mě nový základ! Dávám je před i během celého tréninku. Jsou výborné, a navíc je to jak infúze BCAA přímo do zničených svalů! Vstřebatelnost instantních aminokyselin BCAA přes stěnu žaludku je skoro okamžitá... takže výraz \"infúze\" je skoro na místě!\" 12314_4_1