Desatero pro růst svalové hmoty.

Autor: Pavel Vacek

Čtěte pozorně a popřemýšlejte o tom!

Desatero jak přibrat svalovou hmotu, zvýšit váhu a přitom netloustnout:

1. Stačí k tomu tvrdý trénink, hodně jídla a dobrý gainer a kreatin. Chcete-li podrobný návod jak přibrat, čtěte dál...

2. Když chcete přibrat, potřebujete jediné: přijmout více kalorií, než vydáte. Nebo jinak: vydat za den méně energie, než přijmete. Nebo ještě jinak: snězte v denním jídle víc energie, než kolik jí ten den vyběháte, vycvičíte, vypotíte.

3. Ten, kdo cvičí pořádně, vydá v posilovně hodně energie. A když chcete přibrat, musíte energie přijmout ještě víc - v jídle. Musíte ještě více jíst! Ale kdo do sebe má ty hromady masa, rýže, brambor a špaget denně soukat? Dělá se Vám špatně od žaludku už jen při pomyšlení na další jídlo? Ještě jste nedojedli předepsanou porci a už se blíží čas, kdy máte přijmout porci další. Fuj! Z dobrého jídla se stane něco odpudivého. Na plný talíř už se nemůžete ani podívat.

4. Znamená to ale, že se musíte přecpávat? Jíst hamburgery, knedlíky nebo buchty? NE! Jezte dietně. Rýže, maso, tvaroh, vajíčka. ALE! K tomu si dejte alespoň 3x denně kvalitní gainer. Nejlepší z gainerů s vysokým obsahem kvalitní energie je G 15 Anabolic Gainer. Skládá se ze šesti vůbec nejkvalitnějších proteinů a hlavní sacharidovou složkou je palatinóza - špičkový sportovní sacharid, který má tolik energie jako opravdový cukr, ale tato energie se uvolňuje postupně! Takže netloustnete, ale přibíráte svaly!
 
5. G 15 Anabolic Gainer ráno po snídani - chuťově vynikající čokoládový koktejl. Na dva hlty máte v sobě více energie než z talíře plného rýže! Prostudujte si zde jeho složení - nemá mezi gainery konkurenci!

6. G 15 Anabolic Gainer na dopolední nebo i odpolední svačinu. Za množstevní slevu od 3 kusů Vás vyjde 1 dávka na necelých 10 Kč !!! A touto jedinou dávkou dodáte tělu 7 gramů nejlepších bílkovin a 31 gramů nejlepších sportovních sacharidů!

7. G 15 Anabolic Gainer po tréninku. Když si dáte 2 odměrky, dodáte do těla 14 gramů bílkovin a 60 gramů cukrů. Vyjde vás to na 20 Kč !!! Zkuste najít jiné jídlo s těmito hodnotami, které koupíte za 20 Kč !!! A v 1 odměrce je jen 0,9 g tuku. Takže vůbec žádný tuk! Přemýšlejte o tom! Už žádné obří mísy jídla, ze kterých se Vám už zvedá žaludek! Přiberete svaly za pár korun. \"Gé patnáctka\" je teď opravdu za skvělou cenu a vyřeší Vám problémy s konzumací obřích dávek jídla. S tím se už nemusíte trápit.

8. Druhým základním doplňkem je kreatin monohydrát Crea Pure (který má certifikát rozboru SZÚ - viz doklad pod obrázkem výrobku). Nasaďte kreatinovou kúru: 14 dní 10 - 15 gramů denně (2 - 3 vrchovaté čajové lžičky) a pak 1 měsíc udržovací dávka 5 gramů denně (1 čajová lžička). Klidně si ho namíchejte do svého gaineru G 15 Anabolic Gainer.

9. Na gaineru a kreatinu nešetřete. To by byly špatně ušetřené peníze, pokud chcete přibrat!

10. Berte doplňky Extrifit, protože je berou i takoví chlapi jako Petr Března. Kdyby nefungovaly, asi by Petr nebyl tak dobrý a masivní kulturista.