Dělat v Extrifitu je řehole

Autor: Pavel Vacek

Malá rekapitulace na začátek. Pro zamýšlené PR aktivity společnosti Extrifit, jenž se množí rychleji než subsaharské obyvatelstvo, jsme se rozhodli, že založíme promo team děvčat s názvem Extrifit Girls. Naše vize je taková, že to bude po čertech hezká úderka děvčat, se kterými přijde náš zákazník, fanoušek, či příznivec do kontaktu jako první.  Vyvolali jsme konkurz a ten zase pro změnu vyvolal obrovský ohlas mezi slečnami. Natolik obrovský, že jsme se ho rozhodli ukončit o pár dní dříve. Během pěti dní se přihlásilo přes 80 děvčat, ze kterých jsme rovnou pětatřicítku pozvali na konkurz do Extrifit Gymu. A tam se ukázalo, že vystajlované, vyfiltrované fotky na sociálních sítích, nejsou vždy to samé, co obraz zprostředkovaný přes vaši zorničku, kterému nepřekáží žádná elektronická šifra.

Některá s děvčat se omluvila a nepřijela, některé nepřijely ani s omluvou a nepatrný zlomek slečen celou akci pochopil tak, že by se po pár dnech cvičení mohly zařadit po bok Sabiny Plevákové a Andrei Neumannové, čili do sponzorského Extrifit Teamu. Po uvedení tohoto fatálního omylu na pravou míru nakonec přijelo rovných pětadvacet děvčat, ze kterých jsme se jali vybírat. A věru, nebyla to lehká práce. Zapotili jsme se u toho víc, než horník na šichtě a určitě to nebylo způsobeno jenom teplým počasím, které panovalo za zdmi Extrifit Gymu.

Nervozita panovala na obou stranách. Na straně děvčat z očekávaného výsledku, na té naší pak z toho, abychom přespříliš nezklamali slečny, jež mnohdy vážily skutečně dlouhou cestu. Příjemnou povinností pak tedy bylo, všechny přítomné obdarovat dárkem, či dárky od společnosti Extrifit a ještě jednou prostřednictvím tohoto článku jim poděkovat za jejich účast.

A koho jsme tedy vybrali? Našimi Extrifit Girls, se kterými se v dohledné době setkáte v různých počtech například již tuto neděli na Extrifit Training Day v Kladně, později na EVL’s a dalších podzimních pohárových soutěžích a chystaných seminářích jsou:

Trochu tajemná Lucie Adamusová. Vyšší, krásně stavěná dlouhonohá slečna, vzdáleně připomínající Xenu bojovnici ze stejnojmenného seriálu. Ale strach z Lucie nejde, právě naopak, myslím, že každý ocení její příjemný úsměv.

Oproti Lucce je další Lucka, celým jménem Lucia Černíková ze Slovenska, droboučká. A co je malé, to je pěkné, říká se. Však taky její zveřejněná fotka na našem FCB profilu vzbudila pořádný ohlas. A když už jsme u těch přirovnání, nedá mi to, abych neopomenul její podobu s naší bývalou členkou Extrifit Teamu Timeou Trajtelovou.  

A když už jsme u těch úspěšných závodnic. Eva Dlabajová, další naše Extrifit Girl, má už taky nějaké ty pěkné výsledky za sebou. V tomto roce například triumfovala v Absolutním pořadí na Mistrovství Moravy a Slezska v kategorii bikiny fitness juniorek. Dobré, ne?

To sympatická rošťanda Dominika Čečetková pověsila bikiny plavky na hřebík a oblékla místo nich trojbojařský dres. Kdo by to byl řekl, viďte? A nevypadá to, že by to nějak šolichala. Třeba se nám přihlásila jenom proto, aby od Petra Petráše vyslídila nějaké ty rady. Uvidíme…

Sportovní kariéru neokusila Gabriela Erbenová. A je to škoda. Gabriela je typem ženy, u které každá pozdvihne obočí a řekne si, páni, takhle bych v jejím věku chtěla vypadat! Jenže to je obrovská mýlka. Takhle by chtěla vypadat každá v jakémkoliv věku. Gabriela je starší než její kolegyně, zato však ze sportovního hlediska o generaci mladší dívky svým tělem docela válcuje.

Znáte ty dívčí skupiny jako Spice Girls a tak? Marketing velel každé z nich přidělit nějakou roli. Pokud bychom uvažovali takto, máme tu prototyp sportovní, ale něžné blondýnky v podobě Šárky  Poulové….

…ale bude se o tuhle roli trochu  přetahovat s Dianou Burianovou. Přirozeně krásná upravená dívka, bez všelijakých umělotin. Navíc pracující ve fitku. Myslím, že přesně tohle chcete…

…Anebo taky ne. Třeba si potrpíte na klasickou slovenskou školu bikiny fitness. Co tím myslím? Hrudník, který nepřehlédnete a perfektní postava doplněná čertovskou jiskrou v oku. Taková je poslední vybraná dívka Dominika Kukanová.