Další slevová akce je tu!

Autor: Pavel Vacek

Po obrovském ohlasu, který vyvolala naše prázdninová slevová akce, jsme pro vás připravili další možnost, jak ušetřit vaše peníze.

V nové akci jsme upřednostnili především výrobky, které vám přijdou vhod zejména ve vašem úsilí v objemové přípravě. O jaké výrobky tedy jde? GO-PRO-30-NEW.gif
Především o velmi oblíbené BEEF AMINO HYDRO 4000 zpracované z hovězího masa. Nyní je pořídíte za bezkonkurenční cenu 588,- Kč. A ani snad nemusím dodávat, že hovězí bílkovina je to nejlepší, co do svého těla můžete dodat.

Jedním z nejlepších doplňků pro budování svalové hmoty je bezesporu creatin. Vyzkoušejte ho za zvýhodněnou cenu ve verzi Ethyl Ester.

A když mluvíme o svalech, musíme zároveň mluvit i o gainerech. Jak už samotný název napovídá, jde o prostředek zacílený na nárůst hmotnosti. Gainerů je ovšem celá řada. My vám proto nyní nabízíme naši „vlajkovou loď“ v této třídě - vysoce sofistikovaný výrobek GO PRO 30, jehož sacharidová složka je tvořena především palatinózou, vhodně doplněnou o 6 TOP bílkovinových složek!
Takže sacharidy bychom měli za sebou. A co protein? Bez něj by to asi nešlo. Proto je v naší nabídce i jeden proteinový výrobek, který snad ani nemusím představovat. Je to všem známý lídr trhu, oblíbený proteiňák WPC80. Jeho oblíbenost mezi širokou kulturistickou veřejností pouze dokládá, jak dobrý tento protein ve skutečnosti je.

A co když vás honí mlsná? Samozřejmě, jednou z možností je ztrestat almaru za její zásoby čokolády, ale to vám váš břišní lis moc nepoděkuje. Ten chce mít své kostky alespoň trochu vystrčené na odiv. Proto zkuste vaše snickersky a horalky vyměnit za naše proteinové tyčky HYDRO PROTEIN BAR. Chutnají stejně dobře a ještě vám dodají hromadu bílkovin za přijatelného poměru tuku.

A i kdyby se vám zdál přísun tukové složky příliš velký, máte možnost s tím něco udělat pomocí osvědčeného spalovače CARNI 50000 MULTIVITAMIN. banerdoclankuwpc80.jpg
A abych nezapomněl! Možná vás to nepřekvapí, ale jedním z největších šlágrů velké letní slevové akce byly BCAA Instant. Nemluvil bych o tom, kdyby v tom šrumci trochu nezanikla informace, že nyní jsou tyto vynikající aminokyseliny nově také v příchutích ananas, černý rybíz, grapefruit a pomeranč. Nyní máte tedy na výběr již šest příchutí! K uvedeným totiž ještě musíme započítat také „starší“ chutě a to citron a višeň. Všechny jsou vynikající! Ne náhodou je sportovci Extrifit teamu s chutí pijí během celého dne, čímž dodávají svému tělu permanentní příjem aminokyselin, což se mimo jiné odráží také v jejich vyšší výkonnosti.

Proto i vám přeju hodně úspěchů v budování svalové hmoty s pomocí našich výrobků. bcaa