Dalibor Hájek- nejlepší český kulturista současnosti

Autor: Pavel Vacek

Když jsme po celodenním vyčerpávajícím shonu na Expu soutěže EVL\'S usedli společně s majitelem firmy Extrifit Františkem Nádvorníkem k večernímu finále, měli jsme v povědomí pouze dobré reference tzv. z druhé ruky na objemnost a kvalitu svalů člena našeho Extrifit Teamu Dalibora Hájka.

O to větší bylo naše očekávání příchodu Dalibora na podium EVL\'S. A Dalibor skutečně nezklamal. Naopak, i pro nás, kteří jsme ho viděli před pouhými 14 dny od data soutěže, byl jeho výkon obrovským překvapením. Monumentální, objemný vršek, který si svou velikostí nezadal s těmi nejlepšími na pódiu s dominující masivitou zad, prsou a hutnými, hlubokými břišáky. Tak těmito zbraněmi tvrdě útočil i na mnoho daleko zvučnějších jmen profi scény. To vše ve skvělém zpracování a definici s viditelně zlepšenými partiemi nohou a tricepsu od jeho poslední soutěžní účasti.

Myslím, že Dalibor byl jedním z největších překvapení soutěže a ačkoliv skončil na devátém místě, tak jasně rozlouskl patovou situaci, která ve sporu o momentálně nejlepšího českého kulturistu rezonovala mezi tuzemskými fanoušky. Dalibor jednoznačně ukázal svou kvalitu a potvrdil, že momentálně v ČR nemá konkurenci a neoficiální titul krále české kulturistiky patří právě jemu.

Za Extrifit jsme samozřejmě hrdí za takového sportovce a zároveň jsme hrdí na to, že právě on vsadil na kvalitu našich výrobků. Dalibore, díky. 

Rozhovor s Daliborem přineseme v nejbližších dnech.
16823_13_1 1185692_677468375621508_2114979933_n 16828_958_1
Fotografie použity se svolením Ronnie.cz