Dámská tílka zdarma!!!

Autor: Pavel Vacek
úzká ramínka
Máme pro vás, zákazníky našeho e-shopu, další zajímavou nabídku. Jistě jste si všimli, že vám při odběru zboží v hodnotě 2000,- korun přijde v balíku naše triko. A jistě jste si také nemohli nevšimnout lítostivých očí vašich drahých přítelkyň, žen, dcer či milenek. Tomu už je konec. Je konec krokodýlích slz, plačtivých večerů a výčitek, že myslíte jenom na sebe. Nemusíte odolávat návalům požadavků vašich slabších a určitě hezčích poloviček na zakoupení ženského topu, tílka nebo jak se tomu vlastně říká. Každopádně mluvím o tom designově vydařeném kusu oblečení, co vašim dámám vkusně zakrývá to, co bychom ve svých mužských představách viděli raději nezakryto.

Zkrátka a dobře, nyní máte možnost vybrat si, zda chcete k vaší objednávce zboží nad 2000,- dostat triko, nebo ženské tílko. Pokud se rozhodnete pro tílko, máte na výběr ještě dvě varianty. S tkaničkovými ramínky, nebo se širšími. Ženy to mají rády, když si můžou vybírat. Byť jsou ty varianty pouze dvě, věřím, že některým ten výběr zabere i několik hodin. (Rada pro chlapce, které jsou se svými přítelkyněmi krátce. Během těchto hodin trpělivě odpovídejte na otázky vašich přítelkyň toto: „Lásko, tobě přece sluší všechno“ Jiné pozitivní varianty povoleny, jakékoliv negativní přísně zakázány.)

Tak a teď konec švandy, přejděme k praktickému postupu. V okamžiku, kdy položky ve vašem nákupním košíku přesáhnou 2000,- korun, napište do zprávy v objednávce, jestli chcete triko, jakou velikost a barvu. Pokud budete chtít tílko, napište jaký typ.

My dobře víme, že slušet vám bude cokoliv. SIRSI RAMINKA.jpg