AKCE TÝDNE: GAIN 30, CREATIN ETHYL ESTER, BULGARIAN TRIBU

Autor: Pavel Vacek
akce nový newslater ester,tribu,gain30 CERNY.jpg   30 VR - JPG.jpg


PROFESSIONAL GAIN 30 - 3 kg


Gainer PROFESSIONAL GAIN 30 je ideální nápoj pro doplnění energie, zvyšování tělesné hmotnosti, svalové hmoty síly a pro doplnění minerálů a vitamínů. Sacharidová složka činí 57% – 59,2% (liší se podle příchuti) a je tvořena převážne „pomalými“ polysacharidy. Tyto komplexní polysacharidy, pocházející z obilnin, jsou doplněny  optimálním množstvím „rychlých“ cukrů dextrózy. Ideálním poměrem těchto sacharidů je docíleno postupného uvolňování glukózových jednotek, které způsobují pozitivní vyplavování anabolického hormonu inzulínu. Přidaná vláknina příznivě ovlivňuje střevní trakt. Proteinová složka činí 28,8% – 29,3% (liší se podle příchuti). Tvoří ji nejkvalitnější ultrafiltrovaná syrovátka CFM, která je zárukou maximální využitelnosti a lehkosti trávení a obsahuje veškeré esenciální a neesenciální aminokyseliny s vysokým množstvím větvených aminokyselin BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin).Gainer GAIN 30 je navíc obohacen o creatin monohydrát. Z creatinu se v těle tvoří adenosintrifosfát (ATP), který slouží jako zdroj energie a svalové síly. Doplněk kolagenní hydrolyzátu blahodárně působí na klouby. Významným podílem jsou zastoupeny důležité minerální látky a vitamíny. GAIN 30 je nápoj, který účinně zlepšuje proces regenerace. Gainer GAIN 30 obsahuje jen minimální procento tuku a proto je vhodný také do redukčních diet jako náhrada některého z běžných jídel.

 
 UŠETŘÍTE 327 KČ

  CEE JPG.jpg


CREA PURE ETHYL ESTER - 250 cps


Creatine Ethyl Ester je zcela jednoznačně jedním z nejlepších doplňků současnosti pro svalový objem a sílu. Zajišťuje až 40krát větší účinnost a absorbovatelnost než běžný kreatin. Chcete-li získat novou svalovou hmotu, větší sílu a zlepšit regeneraci, je pro Vás Creatine Ethyl Ester tou nejlepší možnou volbou. Jeho účinnost je potvrzena řadou vědeckých studií. CEE obsahuje kreatinový ethyl ester HCl. Estery jsou organické sloučeniny, které vznikají v procesu esterifikace – což je reakce kyseliny karboxylové s alkoholy. Zdůrazněním pozitivních vlastností a eliminací negativních stránek kreatin monohydrátu vzniká kreatin ethyl ester HCl, který tak udává ten správný směr v potravinových doplňcích na bázi kreatinu.

 
 UŠETŘÍTE 160 KČ

  TRIBU_JPG.jpg


Anabolizér Bulgarian Tribu 90 % - 100 cps


Jedná se o vůbec nejsilnější a nejkvalitnější tribulus terrestris na českém a slovenském trhu - 500 mg 90 % bulharského tribulu v jedné kapsli! Společnosti Extrifit vedla jednání déle než rok, než došlo k dohodě nakoupit originální semena rostlin tribulus terrestris přímo od farmářů z legendárních bulharských plantáží. Bulgarian Tribu 90 % je vrcholně kvalitní produkt s nejsilnější koncentrací účinné látky tribulu – protodioscinem. Koncentrace steroidních saponinů výrobku Bulgarian Tribu 90 % je maximální dosažitelná, a to 90,75 %.

Bulgarian Tribu 90 % je přípravek obsahující 90,75 % extrakt z rostliny Tribulus terrestris, vypěstované na specializovaných plantážích přímo v Bulharsku. Tato zajímavá rostlina sice roste v široké oblasti Asie, Evropy, Afriky, Austrálie a Číny a najdeme ji i v evropské části Ruska, ovšem prokazatelné terapeutické účinky na zvyšování hladiny testosteronu byly vědeckými pracemi potvrzeny pouze u bulharského Tribulus terrestris. Právě tento bulharský tribulus (a navíc s nejvyšší koncentrací na trhu 90,75 %) je obsažen v novém exkluzivním produktu společnosti Extrifit – Bulgarian Tribu 90 %
 
 UŠETŘÍTE 168 KČ