3. 'Reality Show' s Pavlem Vackem - příprava Zdeňka Razáka

Autor: Pavel Vacek
21.JPG
Přiznávám se. Bez pistole u hlavy, bez lampičky do očí, dokonce i bez hrozby únosu mého oblíbeného plyšáka. Tento díl už tady měl být minulý týden. Berte ho tedy jako jakousi retrospektivu či ohlédnutí za minulým obdobím. Protože jak mi dají budoucí události za pravdu, bude tady za chvilku přerazákováno. Ale o tom až později.

 Od minulého dílu došlo u Zdeňka ke změnám hlavně ve stravě. Zařadil sacharidové vlny v rozmezí od 100 gr sacharidů až do 600 gr  a to v nahodilém systému. Prostě to nemá na první pohled hlavu ani patu, ale cílem je neustále oblbovat tělo aby byl metabolismus neustále v obrátkách. Dle Zdeňkových slov se toto nadmíru daří, neboť i při maximální dávce 600 gramů sachrů a kila masa, pociťuje takřka bleskurychlé vyprázdnění žaludku. Prostě, i když jsou dny, kdy žere jak moje auto tak má neustále pocit prázdného žaludku. Chudák. To znám, resp. matně si na to vzpomínám.  20.JPG
Co se suplementace týče, tam došlo ke změnám v podobě zvýšeného příjmu BCAA na 10 tab. před a deset tab. po  tréninku. Taky v jeho milostném životě došlo k obratu. Budu teď citovat Zdeňka, abych předešel nedorozuměním: „ Zamiloval jsem se. Jsem ponořen do vztahu s devadesátkou z Extrifitu.“ Co??? Nevzpomínám si, že by Extrifit zaměstnával takovou pamětnici. Až posléze vyjde najevo, že si na chutné čokoládové příchuti 90-tky proteinu pošmákne a teď v dietě mu přijde vážně vhod.

Fantastické je, že tuk ubývá opravdovým kvapíkem a přitom se váha nijak dramaticky nemění. V tuto chvíli se pohybuje kolem 74 kg. V neděli 17. 10. proběhl sraz juniorské reprezentace a předvedená forma se ukázala jako více než adekvátní vzhledem k tomu, že do MS zbývá ještě přes měsíc času. Dokonce dostal neurčitý příslib startu za reprezentační A-tým. Proto se Zdeněk rozhodl zúčastnit a poměřit se s konkurencí na  Austria Cupu a Pražském poháru.

Nám nezbývá nic jiného, než mu popřát mnoho zdaru při zápolení a o těchto soutěžích Vás samozřejmě budeme informovat.
 
P.S. V tuto chvíli už víme, že členové Extrifit gymu Rumburk Zdeněk Razák a Vladimír Dostál, obsadili 1. a 2. místo ve svých kategoriích. Srdečně blahopřejeme.  razic 2.jpg


 Fotografie byla pužita po schválení kulturistika.net