3. kolo soutěže o BCAA je za námi

Autor: Pavel Vacek
3. kolo o BCAA je za námi a my známe jeho nového vítěze.

Nejdříve to vypadalo, že si BCAA Instant odnese týpek s facebookovým profilem Milan Melhaus Průše, neboť soutěžit začal v úterý zkraje vyhlášení 3. Kola. Měl pekelně dobře našlápnuto a kolem pátku nasbíral pod svou fotku kolem 350 lajků.
Jenže, ve čtvrtek se do toho opřel jinej kanón. Jakub Němec, ten vsadil na brutálně upřímnou hlášku na tréninkovém triku a ve spojení s facebookovou stránkou Bodybuilding fórum udělal v pořadí soutěže pořádnej vítr. No, spíš uragán. Výsledkem bylo sesbíraných 733 lajků pod jeho fotografií a ustanovený nový rekord soutěže. Kdyby si ho přizval Okamura do svého volebního teamu na jaře, možná bychom se dneska museli učit jíst rýži hůlkami. Za zmínku stojí ještě 3 místo Verči Holubové, jež se srdnatě zapojila do boje a obsadila bronzovu příčku tohoto kola.

Výherce 3. kola je tedy znám a pro vás ostatní je tady kolo poslední, tedy čtvrté. Ještě jednou, naposledy máte šanci získat BCAA Instant zcela zdarma. Jenom tím, že vyfotíte,namalujete, nebo nějak jinak vytvoříte dílo, jež na sobě ponese logo značky Extrifit. Šoupnete ho na naši zeď Extrifit.cz a budete se snažit, aby váš výtvor sesbíral na naší zdi co nejvíc lajků. Anebo se na to vykašlete, a budete čekat, jak to dopadne.

Zapojit se může každý mimo vítězů jednotlivých kol. Tak pojďte na to. 4. kolo začíná už zítra.   1. místo- Jakub Němec- 733 hlasů 2. místo - Milan Melhaus Průša- 532 hlasů 3. místo - Vejů Holubová -53 hlasů fotky 3. kola