2. kolo soutěže o BCAA zná svého vítěze

Autor: Pavel Vacek

Je za námi 2. kolo letní soutěže o BCAA a s ním také druhého vítěze. Po Ivetě Šedivé je to tentokrát mladík podobného věku jménem Lukáš Rosypal.

Není tajemstvím, že Lukášova soutěžní fotografie vzbudila spoustu rozpaků, nicméně po přečtení našich pravidel, kde se praví, že: Na fotce musí být vidět minimálně 5 písmen z loga EXTRIFIT, nezbylo nic jiného než konstatovat, že tato fotka není porušením pravidel.

Zároveň připsaný nápis vnímáme jako vyjádření sympatií ke značce Extrifit a za to jsme samozřejmě rádi.  

Ale byl to tedy pořádný souboj. S druhým v pořadí, Robem Juházsem se přetahovali o vítězství, když v době uzávěrky soutěže byl poměr „liků“ 611 : 579. A to je vskutku nepatrný rozdíl.

Každopádně pro Lukáše Rosypala soutěž končí, a pro všechny ostatní, jakož i pro nové soutěžící začíná nový pokus v podobě 3. kola ihned zítra. A začínáme opět od nuly.

Opět se hraje o BCAA Instant, opět posílejte své kresby, fotky a všelijaké další výtvory na facebookový profil Extrifit.cz

Takže nastavte foťáky, mobily, počítače a hurá do toho. Věříme, že to pro vás bude zábava, ze které ještě můžete vytěžit svůj oblíbený suplement. Těšíme se na vaše originální díla. 1. místo- Lukáš Rosypal- 611 hlasů 2. místo - Rob Juházs- 579 hlasů 3. místo- Sváťa strongman-166 hlasů fotografie ve 2. kole.