10 důvodů, proč přijet na Extrifit Training Day

Autor: Pavel Vacek

Pokud ještě otálíte s rozhodnutím přijet na desátý Extrifit Training Day, dám vám 10 pádných důvodů k tomu, aby vaše rozhodnutí bylo jednoduché jak facka.

Extrifit Training day byste měli navštívit, protože…  

…NĚCO DOSTANETE. Skutečně, každý z návštěvníků od nás obdrží malý dárek a u vchodu ho přivítáme netradičním, nebo možná v prostorách posilovny tradičním, welcome drinkem.  

…SE NĚCO DOZVÍTE. Stačí malé nahlédnutí do on-line poradny, abyste záhy zjistili, že příval otázek týkajících se tréninku, stravy, doplňků a životního fitness stylu je nekonečný. Rady v on-line poradně poskytujeme v omezeném počtu autorů a nevyužíváme kompletní Extrifit Team. A tak se může lehce stát, že když se nás nějaká slečna zeptá, který typ plavek je pro závodění v Bikiny kategorii nejlepší, tak já to prostě nevím. A pravděpodobně to neví ani Milan Obořil, který tu také často odpovídá. Ale víme, kdo to ví. Ví to Sabina a ráda vám to na semináři řekne. A Radek Lonc vám třeba řekne, proč bere tolik glutaminu. A Slavoj vám poradí hromadu jiných věcí atd atd… Zkrátka, my v on-line poradně nevíme všechno, protože všechno ví jen pánbůh a Václav Klaus, ale víme, že když dáme hlavy dohromady, na něco přijdeme.  

…VÁM PORADÍME S TRÉNINKEM. Tím navazuji na seminář a on-line poradnu. Jak někdo může někomu radit s tréninkem, když nikdy neviděl, jak cvičí? Třeba dělá dřepy jak artritická babička. Nebo si pod pojmem intenzita představuje počet udělaných selfíček na předkopech. Pokud chcete ukázat, jak trénují kluci z teamu, jednoho si po semináři čapněte a odcvičte s ním trénink. Pak uvidíte, jak se věci mají. Těm nejodvážnějším doporučuji Slavoje, Milana a Petra Vaniše.    

…BUDE SRANDA. Kluci jsou, až na Milana Obořila s Tomášem Kašparem, tak trochu off-season, což je ovšem dobrá zpráva pro průběh debaty. S plným žaludkem a bez stresu se debatuje, vypráví a vysvětluje mnohem lépe než v předsoutěžní dietě s papírovou kůží a nedostatkem cukru v oblastech, kde obvykle bývá mozek.

…SI NĚCO ODNESETE. Vedle zmíněného dárku to budou určitě také podepsané fotky, vaše společné fotky a především hromada zážitků. Také jako jedni z mála uvidíte doposud trochu ukrývanou formu Tomáše Kašpara 3 týdny před jeho profesionálním debutem na soutěži Evl’s Prague 2014, kde změří síly s těmi nejlepšími kulturisty světa. A taky uvidíte obrovské zlepšení Milana Obořila, který hodlá absolvovat svou premiéru v kategorii mužů. 

…NĚCO VYHRAJETE. Jak už jsme slíbili na facebooku, na Extrifit Training Day si zasoutěžíme o 2 lístky na EVL’s Prague 2014! To abyste mohli pořádně zafandit Tomášovi. Nebudou to žádné kvízy a ani vědomostní otázky, ale bude se makat. Disciplíny máme vymyšlené, ale prozatím si je nechápe pro sebe, aby nepřijel nějaký superspecialista. Ale určitě to nebude disciplína s maximální vahou na jedno opakování, protože nechceme, aby se nám tam nějaký nadšenec přizabil. Nicméně mohu s určitostí říct, že šanci budou mít i děvčata. Alespoň ty trochu trénovaná.

  …SE NAUČÍTE SLOVENSKY. Na Extrifit Day dorazí taky juniorský Mistr světa Norbert Zajac a šampionka šampionek Sabina Pleváková. Takže až budou o něčem mluvit jako o voľaaké somarině, bude to znamenat něco jako že to je chujovina. Ehh, to je vlastně taky od nich. Tak třeba kokotina.. Sakra, taky odtamtuď… No, však vidíte, že si budeme rozumět.  

…UVIDÍTE NĚCO PĚKNÉHO. Už jsem napsal, že přijede Sabina Pleváková? Á, už to vidím, hned v předchozím odstavci. Tak tím je řečeno vše, ne?

…SHROMÁŽDÍME NEJVĚTŠÍ KONCENTRACI ŠPIČKOVÝCH ZÁVODNÍKŮ NA M2 .  Den před Extrifit Day se koná nominační sraz reprezentace před Arnold Classic Europe. A já se vsadím o co chcete, že ani omylem, ani náhodou tam nebude tolik úspěšných borců, co na Extrifit Day. Vždyť posuďte sami: A začnu dámou. Mistryně Slovenska, Evropy a Světa a vítězka Olympia Amateur, zkrátka vítězka všeho, co se vyhrát v amatérském statusu dá, Sabina Pleváková. Potom tu budeme mít 3 profíky. Tomáše Kašpara, Petra Vaniše a Slavoje Bednáře. Pak jediného vítěze Arnold Classic a Olympia Amateur zároveň Vojtu Koritenského. Medailistu z téže prestižní soutěže, megatalentovaného Jakuba Šubrta, Mistra světa Radka Lonce a juniorské Mistry světa Milana Obořila a Norberta Zajace. Tihle všichni kopou za Extrifit a těší se na vaši návštěvu. Dá vám někdo něco víc?  

…JE TO ZADARA. Jo, je to tak. Tohle všechno nestojí nic. Ani korunu. Pokud ovšem půjdete pouze na cca 2 hodinový seminář. Váš trénink a vaši konzumaci nápojů si už zaplatíte podle běžné sazby Extrifit Gymu. Ale když na vás vyjde, dostanete jednoho brutálně nabušeného Extrifiťáka jako sparinga. A to je k nezaplacení.  

Takže kdy a kde se uvidíme? Budeme se na vás těšit tuto neděli 7.9.2014 od 14 hod v Extrifit Gymu, Hradec Králové, Svitavská 1814/2, budova obch. řetězce Albert.   A nepište sem, že je to daleko, ještě před pár dny jste jeli tisíc kilometrů, abyste si mohli lehnout na šutry v Chorvatsku. Oproti tomu je Hradec Králové coby kamenem dohodil. Odkudkoli.