1. kolo o BCAA INSTANT zná svého vítěze.

Autor: Pavel Vacek

Máme za sebou první kolo soutěže o BCAA INSTANT a tím pádem také známe prvního výherce.
Je jím 17- letá slečna z Mladé Boleslavi IVET ŠEDIVÁ, která svedla urputný souboj s Tomášem Čeřovským.
Ivet je velkou obdivovatelkou členky našeho Extrifit Teamu Katky Kyptové, která je pro Ivet obrovskou motivací ke cvičení a životnímu stylu. A třeba jednou budeme moci vidět tuto mladou pohlednou slečnu i na soutěžních prknech. Ivet můžete potkat v mladoboleslavském fitku Bunkr, kde jí třeba můžete pogratulovat k výhře a dohlédnout na to, jestli jsou jí vybrané ananasové BCAA v těch správných rukou opravdové fitness fanynky. My Ivetě gratulujeme k výhře a BCAA doručíme v tomto týdnu na její adresu. 1. Místo - Ivet Šedivá - 464 hlasů Zároveň jsme přistoupili k mírným modifikacím pravidel soutěže tak, aby byli i nadále motivační pro všechny ty, kteří se do soutěže chtějí zapojit nyní, anebo pokračovat v ní i nadále.

  • Druhé a následující kola budou pokračovat opět od pondělí a uzavřeny budou po 12 dnech, tzn. v pátek o půlnoci. V neděli se opět dočkáme vítěze a v pondělí jedeme nanovo.
  • Co je důležité! Vítěz předchozího kola se již nebude moci zúčastnit kol následujících. Věříme, že to bude motivací i pro ty, kteří v tomto kole skončili na nehodnocených místech. Nic se neděje, jedeme dál. Pošlete nové fotky a zúčastněte se tak skvělého souboje, jaký se odehrál v tomto kole.
  • I soutěžící, kteří se prvního kola nezúčastnili, mají naprosto stejné šance v kole druhém. Začínáme od nuly, s novými snímky, kresbami a jinými výtvory. Jsou před námi ještě 3 kola.

A navíc jsme se rozhodli, že přihodíme do placu ještě jedny BCAA v samostatné kategorii, kdy redakce Extrifit.cz vybere nejlepší fotku, vyjma fotek vítězů jednotlivých kol, a tu též ocení krabicí BCAA INSTANT.

TAK CO? JDEME DO DRUHÉHO KOLA?
JASNĚ, ŽE JO! OD PONDĚLÍ VAŠE VÝTVORY HRŇTE NA FCB STRÁNKY EXTRIFIT.CZ 2. místo- Tomáš Čeřovský- 420 hlasů 3. Místo- Ľubica Minková Hradecká- 293 hlasů Zaslané fotografie 1. kola