Agrezz®- recenze uživatelů

Autor: Pavel Vacek

Recenze jsou vybrány z facebooku Extrifit.cz a serveru Ronnie.cz 

Publikovány jsou v doslovně a v absolutně autentickém znění bez jediné úpravy. 

Marek Spányik: Vyzkoušel jsem ho a je totálně boží! Hellgel je slabý odvárek, ale samozřejmě někomu sedne něco jiného

Kuba Kordík: Tento produkt jsem měl na testování od ronnie. Musím uznat že šlape výborně! Hellgel jsem moc v lásce neměl - necítil jsem ho. Vřele doporučuji agrezz! Pokud nejste moc zvyklý na pořádný pre-workout tak si nejdříve zkuste poloviční dávku:)

Luko Jurča: už sem měl a fakt šlape dobře

Vlastimil Kužel: Je to pecka  Doporučuji !!!

Jan Křenek: hrál jsem v tom reklamním videu pro Agrezz, ani já jsem nevěděl co piju, nechtěli nám říct složení. Minulý týden jsem se dozvěděl, že tohle NOčko neobsahuje kofein, což je super na večerní tréninky. Jinak funguje peckově, budete spokojeni.

Milosek108: Celkově bych to zhodnotil, tak 7-8/10 Napumpování vcelku dobré, ale zas žádnej extrém, co ale bylo parádní, tak soustředění a přísun energie. Krátký pauzy mezi sériema a celkově taková naspeedovanost, furt jsem mohl dál a dál.. další kladná věc byla chut, chutnalo to jako multivitaminovej džus  .jeden z těch lepší nakopávačů.

FritzH: Dnes jsem vyzkoušel Agrezz při treninku nohou :) a schrnul bych to takto: 
rozpustnost bezvadná, chuť uplně luxusní i když jsem nepoznal co to přesně je :) po některých nakopávačích mi bylo těžko až zle..po tomto na pohodu.....a samotný efekt? síla moc lepší nebyla..ale neskutečná energie..pumpa...pocení...mravenci mi lezli snad i v kalhotech :D takže maximální spokojenost ! za mě 10 bodu z 9 :)

Mudraon: Vyzkoušel jsem sáček, chut to má jako mango či tomu něco podobné. Pár minut po "aplikaci" jsem byl brutálně soustředěnej, pumpa super a v průběhu cvičení čím víc jsme se potil tím víc mě štípala/pálila kůže. Určitě bych doporučil ostatním :)

Makak 93: Vzorky přišli dnes ráno, ikdyž už jsem po Extrifit Training Day nějaké 3 vzorky zkoušel.. Musím říct, moc mě to nenakoplo.. ale po 10ti minutách mravenci v obličeji.. takže nejspíš větší množství beta-alaninu ale to beru jedině jako plus. Takhle soustředěný na trénink jsem ještě nikdy nebyl, bomba. Výdrž naprosto skvělá, Hodinu a třičtvrtě naprosto skvělej a tvrdej trénink, furt jsem mohl jet dál.. Za mě 9/10   Snad bude cena přijatelná, protože tohle si klidně koupím. A to jsem na NÓčka zvyklý.. Je to pecka!

Neznamej: Ahoj, dnes jsem zkusil jeden ze sáčků, které mi přišly. Cvičil jsem ramena + biceps, triceps. Chuti bych dal 8/10 a řekl bych, že je to jeden z tich chuťově nejlepších nakopávačů, které jsem měl. Kdyby chutnal stejně jako voněl (vůně mi připomínala rozpustný nápoj Tang), tak má 10 bodů. Rozpustnost 10/10 Co se týče síly, nebudu radši hodnotit, jestliže jsem po dvoutýdenní pauze a nemocí...trénink jsem jel spíše pocitově než silově.  Napumpování bylo fajn a dal bych 8/10. 8/10 jsem dal, protože jsem napumpovaný byl už lépe při vlastní kombinaci (Ornithin, Arginin, Citrulin). Co se týče soustředěnosti a tempa tréninku..hodnotím 10/10, protože takovou chuť na další série už jsem dlouho neměl.  Celkově bych Agrezz určitě doporučil a to i proto, že mi po něm nebylo těžko od žaludku jako v jiných případech. Děkuju Ronnie.cz za vzorky.

Deiw: Tak dneska vyzkoušeno, nakonec celý sáček. Musím říct, že za mě je agrezz dost dobrý produkt. Chuť 7/10, klasická chemická :) Neurazí.

Rozpustnost 10/10, jako většina produktů extrifitu.

Pumpa a mravenčení průměrné 6/10 (to mravenčení stejně moc nemusím), ale tak to mám i s jinýmy produkty, a mohlo být způsobeno i silovějším typem tréninku - nejvíce mě mravenčily nohy, které jediné jsem jel vyšším počtem opakování.

Co je ale nejdůležitější - měl jsou spoustu energie. V noci na dnešek jsem spal 5 hodin, ve 20:30 jsem usnul při uspávání malé. V 21:30 jsem se vzbudil a vypil agrezz, a za 20 minut jsem byl jak naspeedovaná myš. Trénink v hodně rychlém rytmu, u většiny cviků jsem přidal o sérii víc a musel se brzdit abych nejel další, na konci jsem ještě přidal břicho, které nebylo v plánu, protože mi bylo líto té energie nevyužít.  Tak snad teď usnu :) Nakopávače neužívám moc často, ale těchle si asi pár koupím, pro mé pozdně-večerní tréninky vypadají jako to pravé. Můžu doporučit.  Díky Ronnie :)

Endo: Táákže dlhoočakávaný Agrezz dorazil už aj na Slovensko. Hneď som ho aj vyskúšal.

Chuť: jedna z tých lepších- 8/10

Rozpustnosť: trošku zapenil- 9/10

Konečne prvý preworkout, ktorý som cítil! Čo sa týka sily, tak si nato už nepotrpím a som natom momentálne biedne takže to hodnotiť nebudem. 

Po 10minútach začalo mravenčenie na rukách. Dal som si rozcvičku a bol som mierne sklamaný, keďže

stále bolo cítiť len občasné mierne mravenčenie na rukách. No s prvým drepom mi začala "horieť" tvár (trošku preháňam samozrejme  ). To už sa nálada zlepšila a v hlave som si nastavil, že to snáď fakt môže byť prvá predtréningovka, ktorá zaberie. A keďže aj psychika spraví svoje-ozaj to bol prvý!

Napumpovanie bolo fajn, no nič extra špeciálne. Čo bol ale vrchol, bola tá energia čo domňa vošla. To bolo niečo...

Keďže mám rád intenzívnejšie tréningy, bežne medzi sériami oddychujem 60-90s. Teraz som s rovnakými váhami zvládal tréning s 30-45s pauzami.

Prvých 30minút tréningu bolo na 1*. Mierne sklamanie prišlo ale v druhej polke tréningu. Energia ostala, avšak po prvej sérii Millitary press prišiel menší závrat a točenie hlavy. No keďže som bol vytešený, že som konečne našiel niečo funkčné tak som si na 2min. ľahol, vyložil nohy a späť na tréning!

Takže záverečné hodnotenie 9/10. Teraz už len čakať na cenu produktu. Snáď to Extrifit nepreženie a budem môcť po tom hneď skočiť.

Na záver už len ĎAKUJEM Ronnie.cz za možnosť vyskúšať!

1mmortal: Tak dnes jsem měl poprvé možnost vyzkoušet Agrezz v akci. Pokud pominu jemně štiplavou chuť na jazyku tak mi to docela chutnalo. Nic, po čem by se mi zkroutil pysk. Během cesty do gymu jsem nepocítil žádné nakopnutí. Ale hned po první sérii dřepu se tělo přepnulo do „BEAST modu“ a rázem se z něj stal stroj poháněný nukleárním reaktorem. Neočekával sem od toho takovou nálož, ale opak je pravdou. Váhy šli nahoru s každou sérii až za hranice mých dosavadních maxim. Tělo bylo naprosto neunavitelné a pořád chtělo víc. S tímto suplementem sem zažil opravdu kvalitní leg day. Doufám, že zítra budu schopen vstát z postele. Díky, že sem měl možnost vyzkoušet.

Pvondracek2: AgrezzJa sel cvicit vcera navecer asi od pul osme, oblekal jsem se a spechal a z patra se bavim s manzelkou, at me hodi z te obalky co je v kuchyni na lince do pullitru studeny vody.Sel jsem dolu a vypil jsem to, chut docela ostrejsi neco a la maracuja/pomeranc, chut 8/10, chvili me trvalo nez jsem cca pullitr vypil.

Asi po 15 minutach jehly po celym tele, jak kdyz na me spadne fabrika na jehly a vsechny se me zapichaji do ksichtu a tela..a k tomu velmi silne mrazeni na pateri, jak kdyz deda Mraz sankuje nahoru a dolu 1000km/hod.

V telocvicne opravdu hodne hodne velka napumpovanost a neutuchajici energie. Docela jsem z toho byl dost vyjevenej, vselijakych preworkoutu jsem vyzkousel fakt mnoho, vc.co jsem koupil v USA, co jsou v EU zakazane.

Nejlepsi!!!

Hodnotim 10/10. •••••••• Kde je cela pixla ke koupi????!!!

Jen jsem zjistil po prichodu domu v odpadkovem kosi, ze tam manzelka soupla vsechny ty 3 sacky...3porce mam tedy tim padem odzkouseny, moc nedoporucuji - to je opravdu hardcore......myslim,ze vysoce funkcni budou 2 ... :--)

Jeste jednou dekuji Ronnie za moznost vyzkouseni!

Wnby: Dnes odzkoušeno, za mě pecka. Pumpa,chuť, energie, prostě paráda za mě určitě doporučuji. Díky za vzorky :)

Zachyd: Především chci poděkovat Martinovi za možnost vyzkoušet novinku z dílny Extrifitu a za zaslání vzorků Agrezz.

Na otázku :,, Chcete zažít skutečnou intenzitu tréninku? Takovou, kdy cítíte nejen maximálně napumpované svaly, ale také dokonalou koncentraci na trénink, kdy jste schopni ze sebe vydat maximum a vše jde samo?,, Ano opravdu takový trénink jsem zažil !!! Chuť lahodná žádná chemka. Nájezd vcelku rychlý cca po 15 minutách mravenčení obličeje a uší, pak zafungovala termika a já byl celej příjemně zahřátej a připravenej na trénink.Žaludek bez pocitu pnutí... Agrezz vskutku šlape dobře - chuť do cvičení, síla, napumpovanost a výbušnost nechyběla po celý intenzivní trénink cca 1 hodinu . Za mě jeden z těch lepších přípravku na trhu a nebál bych si ho koupit a frčet na něm. Proto za mě motto na závěr: Kde konkurence udělala chybu ? Za mě palec nahoru....